Суспільство (відео)

Принти для незламних: 20-річна жителька Чернігова створює унікальний одяг (Відео)

«Ці футболки, ці принти – для людей сміливих і незламних, які залишаються у своїх містах.«,- Аліна Бабич – жителька Чернігова.

Аліна Бабич – 20-річна жителька Чернігова, студентка, представниця активної молоді міста, а віднедавна ще й власниця бренду, що створює унікальний одяг, який розкаже про те, що живе у вашому серці.

Справа, яка колись здавалася недосяжною мрією – тепер реальність дівчини.   

«Це мрія родом із дитинства. Я творча була все життя: постійно щось малювала, шила, вишивала. Це у мене в крові. Зараз, коли з’явилась ідея з містами, то я вирішила: чому б не почати? Коли знайомі та друзі кажуть: мовляв, «зроби», «я таку хочу», «я придбаю», мені дуже подобається. Мені це дуже відгукувалося, я розуміла, що це треба робити, треба починати, бо нікуди відкладати.«,- Аліна Бабич – жителька Чернігова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові існувала стіна звернень до Бога (Відео)

Перший принт, створений Аліною, має вигляд анатомічного серця, всередині якого розміщене фото Катерининської церкви. Його дівчина зробила за кілька днів до початку повномасштабного вторгнення. І недарма саме ця фотографія стала основою принту – вона несе в собі спогади та змісти. А саме це Аліна найбільше цінує в своїх роботах.

«Для мене це знакова річ, яку хочеться носити, бо ти пам’ятаєш, що це був за день, яка тоді була погода. Просто згадуєш, як тоді було класно і що тоді найбільшою проблемою було скласти сесію.«,- Аліна Бабич – жителька Чернігова.

Наразі Аліна розробила та надрукувала на одязі принти, які розповідають про Чернігів і Київ. Чекають своєї черги Одеса та Львів. Утім, заявити про себе через одяг можуть не лише жителі цих міст – Аліна готова допомогти створити принт, що говоритиме саме про ваше місто.

«У серці кожної людини – різне місто, залежно від того, звідки вона родом, де народилася та жила. Фото, яке я туди підставляю, а також напис – це все можна змінити, адже це ідентифікується під кожну людину. Кожна людина може надіслати власне фото, з власними емоціями та спогадами. Я підставляю все це, додаю інший напис – і це вже футболка не про місто, а про людину.«,- Аліна Бабич – жителька Чернігова.

Журналіст: Таліна Тарасенко

Оператор: Сергій Бутько

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button