Суспільство (відео)

Продавала прикраси: 11-річна школярка з Ніжина зібрала 50 тисяч гривень на тепловізор (Відео)

Школярка з Ніжина Діана Насібова продає власноруч зроблені прикраси, щоб допомогти українським військовим.

Школярка з Ніжина Діана Насібова на купівлю тепловізора для військових передала 50 тисяч гривень. Ці гроші дівчинка заробила продажем біжутерії, яку вона власноруч виготовляє та продає на місцевому базарі, а також завдяки пожертвам містян. Допомога Діани Збройним силам України надихнула і її друзів. Про дітей, які своїми силами наближають нашу перемогу, розповіли у ТСН.

«Мені дуже захотілося допомогти військовим, щоб якомога швидше закінчилася війна та могли спати спокійно», — розповідає 11-річна Діана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Командувач ОК «Північ» Віктор Ніколюк увійшов до ТОП-25 найвпливовіших військових

Раніше дівчинка дбала про безпритульних тварин, а тепер має глобальніші плани — збирає на тепловізор військовим. Серед асортименту 11-річної Діани є як власноруч виготовлений товар, так і те, що інші пожертвували на продаж. До ініціативи також долучилася подруга Діани, 12-річна Софія Василенко, яка поруч торгує тістечками та пастилою. 

Усі зібрані кошти протягом Діана Насібова відносить до храму, а потім повертається додому та одразу сідає поповнювати запас прикрас для продажу. Гроші збираються у настоятеля храму, військового капелану. Від початку повномасштабного вторгнення місцева святиня частково перетворилася на волонтерський склад. Сюди люли приносять передачі на фронт для рідних та усіх, хто потребує допомоги. 

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: ТСН

Ще статті по темі

Back to top button