Суспільство (відео)

Продажних і скупників у Чернігові «давитимуть» автоквестом (Відео)

Всеукраїнський патріотичний автоквест пройде в Чернігові. Учасників із політичною символікою виганятимуть, решту – ласкаво просимо. Головна тема – сказати «ні» підкупу на виборах.

«Головний меседж, який ми хочемо донести, – щоб не забували, що в нас країна воююча, і продавати чи купляти голоси – це неповага до тих, хто вже загинув за цю країну. Вони хотіли жити в іншій країні», — Даня Данський, кіборг, учасник війни на сході України.

«Вони використовують цих людей, які, взявши 200 гривень, потім голосують за цих політиків. Не коштує це того, що ми потім знову будемо жити п’ять років і знову їх проклинати», — Світлана Корольова, голова ГО «Жіноча волонтерська сотня» м. Чернігів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Державні виконавці отримали ключі від нових автомобілів

Лозунги заходу – «Чернігів проти брудної політичної гри» та «Я не дам собою скористатися». Сьогодні організатори анонсували акцію. Проходитиме 2 березня, об 11.00 почнеться реєстрація команд та інструктаж. О 12.00 – старт квесту.

«Це на зразок нашої дитячої гри «Зарница». За підказками доходиш до однієї точки, розгадуєш завдання, щоб знати, куди йти до наступної точки. Та команда, яка проходить на кінцеву точку, перемагає», — Світлана Корольова, голова ГО «Жіноча волонтерська сотня» м. Чернігів.

Переможці отримають подарунки. Спонсора вже знайшли, з призами ще визначаються. Взяти участь зможуть усі охочі. Склад команди – одна автівка й чотири учасники в ній. Усі зацікавлені можуть завчасно звернутись до організаторів заходу за вказаними номерами телефонів.

Телефони  097-495-99-88   /   066-717-30-12   /   073-310-22-58

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button