Суспільство (відео)

Рада адвокатів Чернігівської області відзначила професійне свято (Відео)

Правозахисники Чернігівщини відзначили День адвокатури України. Свято невипадково відзначають у День святого Миколая. Адже адвокати, як і святий Миколай, допомагають тим, хто цього потребує, стоячи на захисті конституційних прав і свобод громадян.

Приблизно 120 адвокатів із Чернігова й області цього дня зібралися, аби привітати одне одного з цим важливим для кожного днем.

Першою привітала колег голова Ради адвокатів Чернігівської області Галина Якуба:

«Вітаю всіх нас із професійним святом Бажаю нам насамперед здоров’я, наснаги, щастя в наших сім’ях. Здоров’я нашим близьким, поваги від наших клієнтів і всього найкращого!».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цікаві факти про адвокатуру: професія на вагу золота

Долучився до привітань і заступник голови Ради адвокатів Чернігівської області Микола Торбєєв:

«Сьогодні вся наша країна святкує День адвокатури України, зокрема наша Чернігівщина. Хочу побажати всім своїм колегам, друзям гарного настрою, нових успіхів, досягнень, перемог… ».

Теплі слова привітань, спілкування, святково-розважальна програма і, безперечно, офіційна частина, з якої і розпочався захід. За вагомий внесок, значні досягнення та розвиток адвокатури Чернігівщини від Обласної державної адміністрації, Чернігівської міської ради та Чернігівської обласної ради, а також Національної асоціації адвокатів України та Ради адвокатів Чернігівської області адвокати були нагороджені відзнаками.

Відзнаки вручали Галина Якуба та Микола Торбєєв, які за сумісництвом були модераторами вечора.

Свій внесок у розвиток і популяризацію спорту зробила Рада адвокатів Чернігівської області, започаткувавши перший турнір із міні-футболу «Юридична співдружність», участь у якому брали не лише адвокати, а й представники поліції, прокуратури, СБУ, ДФС, пенітенціарії та журналісти.

Лави адвокатів цього року поповнили молоді кадри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юридичний футбол: у Чернігові відбувся унікальний турнір

«Щедрих клієнтів, неважких справ, щоб усе давалося легко, достатку, благополуччя в сім’ї», – говорить адвокат Володимир Яцун.

«Вдячних клієнтів. Щоб коли ми отримуємо рішення суду, побачити в очах щиру вдячність… І, безперечно, високих гонорарів», – зауважує адвокат Катерина Кулініч.

«Мирного неба над головою… Щирих і вдячних клієнтів, щоб у всіх був добробут… Всім бажаю щастя, щоб ішли на роботу із задоволенням, і з задоволення їх чекали вдома», – говорить адвокат Ольга Шолох.

Для кожного з них бути адвокатом – більше, ніж професія.

«Я вітаю всіх адвокатів Чернігівської області, Раду адвокатів Чернігівської області і бажаю всього найкращого в житті – і в особистому, і в роботі. Хай нам щастить!» – наголошує адвокат Анатолій Пономаренко.

Адвокат – це більше, ніж професія, це стиль, зміст і сенс їхнього життя, яке вони сміливо присвятили захисту прав і свобод.

Ще статті по темі

Back to top button