Суспільство (відео)

Ремонт Чернігівської міської ради на паузі: виконавчий комітет перерозподілив кошти (Відео)

7 лютого Управління капітального будівництва Чернігівської міськради оголосило тендер на ремонт будівлі міської ради по вул.Магістратській, 7. Згідно з даними тендера, очікувана вартість становила понад 23,7 мільйона гривень. Проте на засіданні виконавчого комітету 17 лютого, кошти перерозподілили.

«Із поточного ремонту, з проведення аварійно-відновлювальних робіт приміщення по вулиці Магістрацька, 7 перерозподіл здійснюється на будівництво майданчика для розміщення тимчасових споруд із метою життєзабезпечення внутрішньо переміщених осіб, облаштування найпростішого укриття дошкільного закладу №71, ремонт системи опалення дошкільного навчального закладу №19, поточний ремонт школи №24 на усунення пошкоджень у зв’язку з воєнними діями, найпростіше укриття гімназії №31 і навчально-реабілітаційний центр №1», — начальник фінансового управління ЧМР Олена Лисенко.

За словами Олександра Ломако, цього року планувався ремонт вікон і робочих кабінетів.

«Багато кабінетів в аварійному стані, представники ЗМІ і гості, які до нас приходять, бачили це. На першому поверсі та другому більшість вікон або пошкоджена, або взагалі відсутня. Є проблеми з відсутністю зв’язку, з інтернетом тощо. У бюджеті були закладені на це кошти, але, я вважаю, сьогодні це точно не головний пріоритет. Подивимося, як буде розвиватися ситуація. Можемо повернутися до цього питання в третьому чи четвертому кварталі. Або взагалі не повернутися», — в.о. чернігівського міського голови Олександр Ломако.

Нагадаємо, влітку 2022 року місто сколихнула новина про плани виділити 18,7 млн гривень на ремонт міської ради. У процесі дискусій цю суму зменшили майже втричі та виділили п’ять мільйонів 260 тисяч гривень на заміну системи опалення та ремонт покрівлі.

Журналіст: Марина Кирієнко

Оператор: Сергій Бутько

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button