Суспільство (відео)

У Ковчині зібрали понад 300 підписів, щоб захистити отця Миколу (Відео)

Жителі Ковчина Куликівського району заступилися за свого батюшку, отця Миколу, якого днями мали б звільняти з роботи через конфлікт у селі, про який ЧЕLine розповідав на початку червня.

За кілька годин ковчинці зібрали понад 300 підписів на підтримку священика і відвезли їх до Чернігівської Єпархії УПЦ (МП).

За словами житель Ковчина Дмитра Михайленка, це список обурених людей.

— Обурених тим, що незаконно звели наклеп на батюшку. Батюшку, який уже 20 років несе службу в цій парафії і приносить лише добро, ласку та ніжність людям.

Там дві-три людини, які каламутять. То дерева треба випилювати, то не випилювати, то межу поділити, то не поділити, і через це вся суперечка.

У Єпархії все сказали, що жодних запитань немає. От будуть збори села, приїдуть ще з Єпархії та переговорять про це.

Помилки трапляються в кожного, я не хочу сказати, що в батюшки вони є. Ви ж розумієте, всі ми люди. Десь не так сказав батюшка, десь не так сказала матушка, я теж цю справу підтримую, але сама програма його дій спрямована в правильне русло.

Нагадаємо, ЧЕLine писав, що у селі Ковчин Куликівського району селянам пощастило мати власний храм, проте Богу моляться вони або вдома, або у сусідньому селі.

Ще статті по темі

Back to top button