Суспільство (відео)

Ремонт доріг «як карта ляже» та підготовка міста до Великодня: нарада ЧМР (Відео)

«Будемо сподіватися, що довго, там – як карта ляже»,- Руслан Волок – начальник КП «АТП-2528» ЧМР.

Так прокоментував якість ремонтних робіт дорожнього покриття по Чернігову начальник КП «АТП-2528» Руслан Волок. Ідеться про якість матеріалу, яким зараз виконують ямковий ремонт на вулицях міста. Пізніше начальник «АТП-2528» Руслан Волок усе-таки пояснив, від чого залежить термін експлуатації дорожнього покриття.  

«Усе залежить не від латочок, а від того, чи є до чого кріпити цю латочку, о»,- Руслан Волок – начальник КП «АТП-2528» ЧМР.

Нагадаємо, на початку квітня 2024 року працівники комунального підприємства «АТП-2528» Чернігівської міськради розпочали виконання ремонтних робіт дорожнього покриття в Чернігові. Відомо, що цьогоріч у міському бюджеті на ремонт доріг передбачено 173 мільйони гривень.

Під час щотижневої ранкової наради начальник КП «АТП-2528» повідомив, що наразі ямковий ремонт доріг завершений на кількох вулицях Чернігова.

«Закінчили проспекти Миру та Перемоги, Кленову, Льотну. – На Льотній що зробили ? – Це ми полатали, де були вибоїни.

Частково пройшли по вулицях Кільцевій, Тероборони, Громадській, Грушевського, Шевченка.

На Любецьку ми виходимо… – Завтра. – Ну, другого числа. – Ну, вчора ж було першого, Руслане. – Ну, другого вийдемо.

Ну, давайте першого. – Ну, першого то першого. Як скажете, так і буде»,- Руслан Волок – начальник КП «АТП-2528» ЧМР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У скільки обійдеться чернігівцям Великодній кошик (Відео)

За словами начальника КП «АТП-2528» Руслана Волока, виконати необхідні роботи на ділянці вулиці Любецької планують до 20 числа, не уточнив тільки, якого саме місяця та року.

«Якщо нам погода не буде заважати, до 20 числа ми її закінчимо»,- Руслан Волок – начальник КП «АТП-2528» ЧМР.

Нагадаємо, за інформацією, попередньо озвученою начальником КП «АТП-2528», відомо, що в Чернігові потребують ремонту 257 вулиць.

Разом із тим під час щотижневої ранкової наради керівники низки комунальних установ міста доповіли про початок підготовки до Великодня та поминальних днів – у місті тривають роботи з облаштування кладовищ та під’їздів до них.

«Вода на кладовищі є, подається. Що стосується території, яка з асфальтобетонним покриттям – виконані роботи з ремонту автомобільних доріжок на кладовищі «Яцево».

Ми виконуємо всю необхідну роботу, аби поминальні дні пройшли тихо, спокійно»,- Володимир Куліш – начальник КП «Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування».

Також у місті планують подовжити час курсування громадського транспорту та пустити на деякі з маршрутів додатковий транспорт, щоб уникнути надмірного скупчення людей. 

«Планується збільшення транспорту на 28-му маршруті – додаткові одиниці транспорту з’являться десь з середи-вівторка, після Великодня, аби люди мали змогу нормально добиратися. Також буде ще додатковий 10-й автобусний маршрут, а в неділю буде скориговано приблизно п’ять маршрутів. Зараз плануємо, які краще, аби з усіх точок міста була можливість людям добратися на поминальні дні»,- Олександр Рижий – начальник Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку ЧМР.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Оператор Сергій Бутько

Журналіст Таліна Тарасенко

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button