Суспільство (відео)

Серпень завершується: чернігівці діляться емоціями пережитого літа (Відео)

Літо – пора найяскравіших емоцій. Це час, коли можна дозволити собі трошки більше, ніж зазвичай. Час, коли трішки щасливіший, ніж зазвичай. Утім, цьогорічне мирне літо в українців вкрала росія. Яким було воєнне літо для чернігівців і чи були у ньому хороші миттєвості, дізнаємось у жителів міста.

«Хороші миттєвості? Були, звісно, я з внуками спілкувалася, були у Франції, ось приїхали сюди. Мій чоловік дочекався мене. Чекаємо на нашу Перемогу. Я була у Франції, все красиво, але так додому хочеться. Я кажу: все, буду їхати додому, захищати рідне місто. Чекаємо на нашу Перемогу».

«Хороші миттєвості були, бо я на пенсії, ходжу на річку, на золотий пляж. Якби не війна, так, було б дуже добре. Білочок годую на Валу».

«Хороші миттєвості були і вони є. Головне, що ми живі, що все добре, що ми разом. Це найголовніша хороша мить. Добре, що ми можемо сидіти, насолоджуватися сонцем. Так, абсолютно. Що ми можемо тут сидіти, що в нас беруть інтерв’ю, чудовий, знаєте, день».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові до 1 вересня влаштують квест для першачків

«Хороших… Зібрав картоплю. Поїв яблук. Усі живі – найголовніше. І батько, і матір».

«Нічого не було. Тільки погане».

«Зустріч із коханою людиною, я приїхала до коханої людини, яка зараз тут служить. Тому переповнена почуттям. Не можу висловити емоції, бо вони переповнюють мене. Це дуже гарні миттєвості зараз, їх треба цінувати».

«З’їхались із дівчиною. Знайшов роботу, поміняв телефон, ноутбук. Зустрівся з друзями. Зустрілася з хлопцем, це дуже яскрава мить. Бо ми пів року не бачилися і почали зустрічатися під час війни, і ось ми разом».

І допоки кохані люди разом і зустрічають у рідних містах, Перемога – за нами. Адже кохання перемагає війну. Українці продовжуватимуть по крихтах збирати позитивні емоції та чудові миттєвості, аби, згадуючи прожите, збиратися з силами та продовжувати працювати на Перемогу. Все буде Україна!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Таліна Тарасенко

Оператор Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button