Суспільство (відео)

Що принесе рік Зеленого Дерев’яного Дракона: прогноз від чернігівської астрологині на 2024-ий (Відео)

Наближаються новорічні свята, тому вже люди потроху починають готуватися до них, купуючи подарунки, ялинкові прикраси, обдумують, із ким та як краще зустріти Новий рік. Яким буде наступний рік, нам розповіла чернігівська астрологиня Світлана Стародумова.

«Це буде символ, якщо з китайського року, Зеленого Дерев’яного Дракона. Але китайський Новий рік у нас завжди розпочинається в перший Новий місяць після зимового сонцестояння – це буде 10 лютого. Це Новий місяць. Сонце і Місяць з’єднаються в знаку мрій і перспектив – у Водолії. І хоч цей рік високосний, та саме Рік Дракона вважається найбільш вдалим роком, коли потрібно себе проявляти сміливо, рішуче, цілеспрямовано. Цього року немає ретроВенери. Тому для стосунків буде дуже сприятливе зелене світло. І взагалі буде тема стосунків, так як кажуть», — Світлана Стародумова, астролог.

Для деяких знаків Зодіаку цей рік буде важливим, зокрема вдалим він стане для тих, хто народився в рік Дракона. Дракони є найбільш шанованими тваринами в китайській культурі, тож вважається, що під цим знаком народжуються природжені лідери.

«25 березня і 8 квітня – перший коридор затемнень. Тут важливими героями, основними на цей період, будуть у нас Терези, Овен, Козеріг і Рак. А восени коридор затемнень буде з 18 вересня і по 2 жовтня. Тут уже головні герої додаються інші – Діва, Риби, Стрілець і Близнюки. Найбільшими щасливчиками цього року за транзитом Юпітера, який дає можливості й удачу, Юпітер у нас, до речі, проходитиме транзитом до 25 травня по знаку Телець, – будуть Тельці, Козероги та Діви, а після 25 травня – Близнюки, Водолій і Терези», — Світлана Стародумова, астролог.

Багато хто з людей вірить у магію Новорічної ночі, тому зазвичай уважно вивчає символіку кольорів наступного року. Які кольори бажано вибрати для новорічного вбрання і з ким краще зустріти 2024 рік, нам також порадила астролог.

«Серед кольорів – зелений, оскільки цей рік саме Зеленого Дерев’яного Дракона. Потім червоний та всі блискучі кольори: золотий, сріблястий. Можна і чорний, але тоді додати червоного або чогось блискучого. Відмовитися бажано від коричневого, жовтого та білого кольору в новорічному одязі. Новорічна ніч у нас буде з 31 грудня на 1 січня – це буде 20-й місячний день, який нам треба зустрічати з друзями, з однодумцями», — Світлана Стародумова, астролог.Як бачимо, рік Зеленого Дерев’яного Дракона обіцяє бути вдалим для багатьох знаків Зодіаку, проте не варто забувати, що ми самі вирішуємо, яким для нас буде наступний рік і як його зустрічати.

Журналіст: Оксана Замятіна

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button