Суспільство (відео)

Що принесе Водяний Кролик різним знакам Зодіаку – прогноз від таролога на 2023 рік (Відео)

Астрологи кажуть, що головний символ 2023 року Водяний Кролик – доволі ласкава, ніжна та спокійна тваринка, тому, ймовірніше, наступний рік буде більш спокійним і гармонійним, порівняно з агресивним роком Тигра. А що чекає представників знаків Зодіаку – прогноз на картах Таро на 2023 рік склала відома чернігівська тарологиня.

«2023 рік має нумерологію року – 7, а це вважається божественне число. В Таро ще є цифра 5, а якщо скласти 2023 рік – тобто 2+3, то це виходить цифра 5. Вона символізує божественне начало і в Таро це Творець, який тримає ключі від пекла та раю. А 7 – це ще початок нових можливостей, це мрії, які обов’язково справдяться, але мрії, які несуть добро. А енергія цього року – вода, і так само ми зустрічаємо за китайським календарем рік Водяного Кролика», — таролог Ксенія Ровник.

Попри те, що головний символ року – Водяний Кролик, знакам Водної стихії пощастить не всім, а тільки Рибам.

«Рибка вважається дуже чутливою, емоційною та духовною істотою. Для людей, які народилися під сузір’ям Риб, духовність, почуття більш важливі за матеріальні якісь складові. Чи це чоловік, чи жінка, цей рік буде дуже щасливим. Самотні Риби обов’язково знайдуть своє кохання. У кого були якісь складнощі і труднощі в стосунках, цей рік допоможе згладити всі гострі кути. Фінансова частина теж буде дуже успішна, бо це – Водний знак, і рік Водяного Кролика. Тому для Риб це буде надщасливий рік.

Для Раків і Скорпіонів рік буде трошечки складним. Цим знакам я порадила б режим економії, особливо для Скорпіона. Необхідно правильно розподілити та розрахувати свої фінансові можливості», — таролог Ксенія Ровник.

Також Раки зможуть кардинально переглянути всі сфери та стосунки з людьми, які їх оточують.

«Тобто як Рак буде себе бачити, в якій сфері, в якій професії, в якому партнерстві. Якщо були якісь любовні трикутники чи щось таке складне, то Рак зможе зрозуміти, що йому потрібно, чого він прагне на майбутнє на кілька поколінь уперед», — таролог Ксенія Ровник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли чекати Перемогу та яким стане 2023 рік для Чернігівщини: прогноз чернігівського таролога

Для знаків Овен, Лев, Стрілець головною, як завжди, буде енергія та стихія Вогню.

«Для Овна це буде початок нових подорожей, нових можливостей. Дуже багато Овнів задумаються навіть про те, щоб змінити місце проживання, а можливо, й місто. Або певна частина може змінити країну саме в 2023 році. Для вогняного Лева це буде непростий рік. Оскільки 2022 рік був під покровительством Тигра, амбітної тварини, а Кролик повністю змінює цю енергію, то дуже багатьом Левам доведеться стримати свої амбіції.

Для дуже багатьох Стрільців, так будуть стояти планети, що вони проявлять себе в сімейному плані. Укладуть шлюб, це буде народження дітей. Це будуть багатострокові проекти», — — таролог Ксенія Ровник.

Для стихії Повітря – Близнюків, Водолія і Терезів – буде доволі фартовий рік. Особливо для парних знаків.

«Сам Близнюк він і є парний знак Адама та Єви. Тому Близнюки будуть успішні в усіх галузях – в особистому житті, в професійному. Дуже щаститиме Близнюкам саме чоловікам. Оскільки ми пам’ятаємо про цифру 5, яка є Творцем у Таро, а Творець – це чоловік. Для Водолія це можуть бути якісь серйозні вклади, можливо, нове житло, новий бізнес, якийсь дуже серйозний старт. Саме 2023 рік для Водоліїв буде сприяти  посиленню фінансів. Для Терезів дуже вдалий рік, для тих, хто вже започаткував якусь власну справу. І вона набуде саме в другій половині року свого розвитку, дасть результат. Це може бути якась маленька справа або великий бізнес, це вдалий рік для всіх бізнесових справ, робочих, а можливо й політичних», — — таролог Ксенія Ровник.

Для Земної стихії – Діва, Телець, Козеріг – тарологиня вбачає багато кардинальних змін.

«Для Козерога цей рік буде непростий. Дуже багато з них думатимуть про кардинальну зміну професії.

Дуже раджу сімейним Козерогам берегти свою родину, бо можуть проявитися якісь моменти та думки, що він не так жив, він хоче жити інакше. Не та родина, не та жінка поруч або чоловік. Це буде рік дуже серйозних та кардинальних змін.

Для Діви він буде успішним як для матері, бо саме Діва вважається енергетично як жінка, як прояв жіночності. Чоловік, який народився під цим знаком, буде дуже хорошим батьком.

Дуже багато Дів захочуть щось змінити в собі – зачіску, змінити колір волосся, схуднути, зайнятися фітнесом. Іншими словами, стати кращою версією себе», — — таролог Ксенія Ровник.

Для Тельця рік буде енергетично схожим із Левом.

«Ті Тельці, які не знехтують жодною можливістю почати майбутні проєкти, хоч великі, хоч маленькі. Вони, пропрацювавши над ідеєю в 2023 році, неодмінно отримають свої плоди в 2024 році», — таролог Ксенія Ровник.

Загалом тарологиня наголошує: найщасливішим 2023 рік буде саме для парних знаків – Близнюків, Риб і Терезів.

«Вони будуть дуже успішні в усіх справах. І саме ці три знаки Зодіаку витягнуть своєю енергією навколишніх. Тому якщо у вашій родині чи вашому колективі є саме вони, то не соромтесь, їхньої енергії вистачить на двох-трьох людей, які поряд. Тому беріть таких людей собі в партнери», — таролог Ксенія Ровник.

Журналіст: Марина Кирієнко

Оператор: Сергій Бутько

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button