Суспільство (відео)

Що то було: чернігівець розповів, як став свідком появи НЛО (Відео)

24 червня спливає рівно 72 роки від того моменту, як зафіксували перше в історії повідомлення про НЛО. У далекому 1947 році під час польоту на своєму літаку американський бізнесмен Кеннет Арнольд побачив у небі 9 незрозумілих об’єктів. Ці дані він зафіксував у звіті про політ, коли приземлився в місті Пендлтон. Уже наступного дня він давав інтерв’ю місцевим журналістам. Відтоді в Америці почалася справжня мода на НЛО, що з часом згасла. А от що думають про прибульців чернігівці, ЧЕline вирішив поцікавився в жителів міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівці зізналися, з якими паранормальними явищами зустрічалися у своєму житті

«Ну, я багато читав, але, звісно, сумнівно, бо немає жодних доказів. Просто технічні помилки інколи трапляються, заломлення світла. А насправді вигадано фантастами».

«У мене доволі висока освіта в точних науках і загалом у цій сфері, тож це все дива і казки. Якби іншопланетна людина потрапила хоч на частку секунди, то людство загинуло б на завтра все. Тому що вони не пристосовані до тих вірусів».

«В НЛО я не вірю, вважаю, що це радше вимисел. Але я вірю у вищі сили. Хтось називає це Богом, хтось розумом космічним. Загалом не дуже віриться, що на людину якийсь промінь скеровують, вона, як робот, встає, це вже занадто».

«Його не бачила, я не знаю людей, які його бачили, мені здається, що це нісенітниці. Це важко пояснити, але як у нашому розумінні літаюча тарілка, то в таке ні, не вірю».

«Багато хто каже, що вони є, а багато хто каже, що їх нема. Мабуть, є, а мабуть, ні».

«Ну Всесвіт дуже великий, можливо, щось таке є».

«Я сама НЛО».

Та ми зустріли чернігівця, який особисто став свідком появи НЛО. Олексій Кобища каже, що це сталося, коли він працював на архіпелагах, що розміщуються в Північному Льодовитому океані. Тому в інопланетян він вірить.

«Аби в мене не було б відомої інформації або я не бачив цього, то в мене зовсім інша думка була б. Я бачив, як на цьому Північному сяйві являлися окремі предмети, літаючі. Ну, я думав, що літак чи ще щось таке, а ось уже в ці часи, коли Радянського Союзу не стало, поширилася інформація, яка підтвердила те, що я бачив на власні очі», — розповідає Олексій Кобища.

Чоловік розповів, що тоді цю інформацію фіксували та мало поширювали. Тому вірити у НЛО чи ні – це особиста справа кожного.

Журналіст: Ольга Лазун

Оператор: Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button