Суспільство (відео)

Шкільний переполох: чому скасували заняття в школі №1 (Відео)

Невідома речовина в балончику стала причиною справжнього переполоху в 1-й школі міста Чернігова. Приблизно о 12.15 діти, які перебували на 3-му поверсі, почали скаржитися на неприємний запах та подразнення очей і носа. До школи одразу викликали надзвичайників.

«Невідома особа, тобто наш учень, використав балончик невідомого призначення. Діти почали задихатись. Ми провели евакуацію. Викликали всі служби, які надали нам допомогу в обстеженні», — заступник директора із навчально-виховної роботи Михайло Гончар.

Рятувальники, приїхавши на місце, провели обстеження.

«Надійшло повідомлення зі школи номер 1 по місту Чернігову про виявлення запаху на 3-му поверсі. На місце виклику відправили 3 одиниці техніки та 11 чоловік особового складу співробітників управління. Відповідними приборами було зроблено замір концентрації повітря, небезпечних факторів не виявлено. Було проведено вимір небезпечних газових сумішей – хлор, аміак, сірководень та інші», — заступник начальника оперативно-координаційного центру управління ДСНС України в Чернігівській області, підполковник служби цивільного захисту Олексій Чалаш.

На місці події поліцейські також проводили слідчі дії, але коментувати ситуацію відмовились. Заняття для початкової школи на сьогодні скасували, а група продовженого дня за бажанням піде на екскурсію містом. Заняття в школі продовжать після санепідеміологічного висновку.

Журналіст Марина Шолох

Оператор Сергій Бутько

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button