Суспільство (відео)

Шукали ресурси та розважалися: в центрі Чернігова провели оригінальний квест (Відео)

Із рішучим настроєм і сповнені ентузіазму. Вчителі чернігівських шкіл вирушили змагатися у кмітливості та швидкості.

Зробити цікаве фото, доповнити прислів’я та безліч інших завдань очікувала на учасників квесту «У пошуках ресурсу».

«Ми вирішили, що погода сьогодні кльова, тому на квесті буде нам дуже цікаво. – Які вже завдання встигли виконати? – Ми виконали вже завдання про здоровий спосіб життя і про вислови відомих людей. З успіхом на 100%», — Пані Богдана, учасниця команди приватної школи «Мудрангелики».

«Перше завдання у вас яке? – Відгадували прислів’я. – Вдалося? – Вдалося. 10 з 10», — Ігор Пономаренко, представник команди Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №20.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учителі Чернігівщини: про труднощі та реалії освіти в селі

Квест провели на Валу. Його організували співробітники чернігівського Центру професійного розвитку педагогічних працівників до Дня вчителя. Сюди завітали команди, які представляють майже всі школи міста.

«Всі ми розуміємо, що в педагога дуже багато завдань, дуже багато роботи, і нам хотілося б трішки розвантажити педагогів, дати можливість прогулятися осіннім містом. Ми підготували завдання, що вони мають знайти місця, на які зазвичай ми можемо навіть не звертати уваги», — Анжела Садовська, консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників ЧМР.

Організатори запевняють, що завдання готували не важкі, але цікаві. Наприклад, інтелектуально-розважальні. Пов’язані, зокрема, зі шкільною тематикою. Запланували й руханку. А от особливістю квесту є те, що до нього внесли психологічний аспект.

«Будуть питання, над якими працювала група психологів. Вони будуть цікаві. І на пошук власного ресурсу, і на розуміння, ким ми є. Будуть завдання на темперамент дитини і людини загалом, як виходити із конфліктних ситуацій правильно вчителю. Знання психології дуже важливе для кожної людини, а для вчителя тим паче», — Ілона Гусєва, практичний психолог Центру професійного розвитку педагогічних працівників ЧМР.

Усього треба було успішно виконати 16 завдань. Команди оцінювали за швидкістю, загальною кількістю набраних балів, а також оригінальністю зробленого фото. Команди, які зайняли перше, друге і третє місця, отримали цінні подарунки від організаторів.

Журналіст – Ольга Лазун

Оператор – Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button