Суспільство (відео)

Смартфон за годівничку: на Чернігівщині проводять масштабну акцію для дітей (Відео)

*Актуально

Солодкі подарунки, що перетворюються на годівнички для птахів. Партія «Наш Край» започаткувала акцію. Дітей вітали оригінальними солодкими наборами.

«Саме ці подарунки зроблені таким чином, що з них можна ще зробити додатково і годівнички для птахів. Це зроблено для того, аби діточки могли звернути увагу на те, що треба дбати про пташок, допомагати їм у зимовий час знаходити можливість поживитися. В області ми роздали приблизно 10 тисяч годівничок діточкам і дорослим, щоб вони не тільки отримали позитивні емоції до новорічних свят, а й мали змогу зробити годівнички та допомогти пташкам»,- Юрій Музика, депутат Чернігівської обласної ради («Наш Край»).

Акція охопила всю область. Участь у ній взяли понад 10 тисяч людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як змінилися ціни на товари та послуги у Чернігівській області впродовж 2021 року

«Діти раді подарункам – це безперечно. Але те, як ми разом із ними робили ці годівнички, вивішували, то я бачив їхній інтерес, я бачив їхню зацікавленість, бачив те, що вони дійсно… те, що ми разом робили, вони самі зроблять і вивісять ці годівнички. Тобто і пташки будуть нагодовані, і позитивні емоції отримають більше як 10 тисяч людей. Закликаю всіх дарувати людям добро, солодощі й увагу»,- Юрій Музика, депутат Чернігівської обласної ради («Наш Край»).

Аби мотивувати людей брати участь у цій акції, команда «Нашого Краю» проводить конкурс. Переможці отримають цінні подарунки.

«Переможці, люди, які розвісили годівнички на деревах, зробили фотографію та опублікували у фейсбуці, хто отримав найбільше лайків і репостів, ми також із нашою командою підготували призи. Троє переможців отримають смартфони. Тому закликаю, ще є час, закликаю всіх людей взяти участь у цій акції»,- Юрій Музика, депутат Чернігівської обласної ради («Наш Край»).

Свій пост треба позначити хештегами #Наш_Край_оберігає та #Наш_Край_Чернігівщина_оберігає. Акція триватиме до 20 січня.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button