Суспільство (відео)

Солодке свято: підопічні «Логосу» зустрічали гостей (Відео)

Повноцінне новорічне свято з Дідом Морозом і Снігуркою, віршами й розвагами влаштували для людей з особливими потребами у благодійній організації «Логос». Солодку нотку у свято внесла партія «Наш край».

— Це не тільки від партії «Наш край», а й від секретаря міської ради Бистрова Віктора Едуардовича.

Другий рік поспіль підопічні отримують подарунки від представників партії. Систематичну підтримку партія «Наш край» надає і самій організації.

— Завжди «Наш край» допомагав нам у голосуванні на сесіях із підтримки організації, де фінансуються комунальні послуги. Ми завжди раді гостям і раді бачити представників «Нашого краю» в центрі соціальної реабілітації, — Надія Лозбень, голова благодійної організації «Логос».

У «Логосі» сподіваються на підтримку і в наступному році. Адже приміщення, де перебувають особливі люди, потребує капітального ремонту.

— Допомога благодійній організації «Логос» стоїть у наших планах. Водночас, якщо у міському бюджеті будуть кошти, які можна буде витратити на підтримку, думаю, ми будемо лобіювати ці питання, — Сергій Гривко, секретар фракції «Наш край».

Чи не найбільше такій увазі радіють батьки підопічних. Адже для їхніх дітей ця організація стала другим домом.

— Сину моєму 40 років. Я дуже задоволена, що ми відвідуємо «Логос». Він із задоволенням ходить. Є спілкування, чудові викладачі, і, звісно, міська влада допомагає, «Наш край» не обділяють увагою дітей, — Лариса Подволоцька, мама підопічного благодійної організації «Логос».

— Наші діти люблять подарунки. Їм байдуже, що там буде – головне увага. І вони дуже раді, коли до них приходять гості. А батьки теж радіють тоді, коли їхні діти задоволені, тоді й ми живемо повноцінним життям, — Людмила Гулік, мати підопічної благодійної організації «Логос».

Одним з ініціаторів допомоги особливим людям виступає секретар міської ради Віктор Бистров. Він уже вдруге організовує солодкі подарунки для підопічних «Логосу».

Ще статті по темі

Back to top button