Суспільство (відео)

Спецназ навчає чернігівських студентів (Відео)

У Чернігівському національному педагогічному університеті військові інструктори з бойових мистецтв розпочали навчання прийомів рукопашного бою за розробленими методиками для своїх побратимів, дітей військовослужбовців і студентів місцевих вишів.

— Спочатку іде фізична розминка, потім – певні фізичні вправи для загального фізичного розвитку і надалі вже саме відпрацювання прийомів рукопашного бою, Сергій Сіроцький, начальник штабу Чернігівського зонального відділу ВСП, підполковник.

Тренування проходять двічі на тиждень на постійній основі. Група учнів налічує вже близько двадцяти осіб, та їх кількість постійно зростає, а опанувати всі напрямки бойової майстерності тут можна абсолютно безкоштовно.

— Це рукопашний бій, панкратіон, самбо, бойове самбо, контактний, напівконтактний бокс, ну в принципі по всіх розділах, за якими можна виступити, ми виступаємо, — Леонід Левченко, інструктор із рукопашного бою, сержант.

Інструктори запевняють, що майже всі учасники за час навчання вже досягають значних успіхів.

— Непогані успіхи в нас, дехто з тих, хто тут займається, брав участь у міських, обласних, всеукраїнських турнірах, турнірах вищого значення, — Леонід Левченко, інструктор із рукопашного бою, сержант.

Молодь залюбки відвідує заняття та прагне до нових спортивних успіхів.

— Вибрав цю секцію, бо, по-перше, це було безкоштовно, хотілося займатися. По-друге, я позаймався і зрозумів, що це хороший тренер, мені подобається, як він проводить тренування. І сама мотивація: виступати на змаганнях,здобувати перші місця, — Дмитро Прискока, студент, син військовослужбовця.

Тож невдовзі секція з бойових мистецтв буде розширюватись, а її вихованці зроблять значний крок до спортивних вершин.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button