Суспільство (відео)

Стабілізація ковіду, «сортування» дітей і безглузда політика: ранкова нарада в чернігівській мерії (Відео)

Ранкова нарада в мерії розпочалася, як завжди, з ковіду. Медики розповіли про стабільно не дуже високу захворюваність у місті та області.

«Чернігівська область укріпила свої позиції… щодо області зі стабільної ситуації із захворюваності на ковід», — Ольга Малець, в.о. начальника управління охорони здоров’я ЧМР.

Далі перешли до справ освітянських. Констатували факт повернення дітей до шкіл і презентували нюанси всеукраїнських змін у цій сфері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко розкритикував центральну владу

«Цей закон передбачає те, що в місті Чернігові з усіх наявних середньоосвітніх закладів… вони всі розділяться на три категорії. Більше, ця реформа не передбачає, що одна школа навчатиме дітей від першого до 11-го класу», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Школу поділять на початкову – до 4-го класу, середню – 5-9 класи та академічні ліцеї – 10-12 класи.

«Освітній процес у багатьох напрямках зводиться до того, щоб відсортувати дітей за їхніми здібностями», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Наступне. Мер зачепив тарифну тему, назвавши політику влади в цьому напрямку безглуздою.

«Це безглузда абсолютно політика, яка мета її – я не розумію», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Загалом нарада пройшла досить оперативно, проте мер усе ж таки встиг покритикувати місцевих забудовників за мляві темпи будівництва наземного переходу по Кільцевій, також перепало приватній клініці «Фрезеніус» через те, що остання хоче відрізати шматок міського бюджету.

Журналіст — Олег Дешура

Оператор — Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button