Суспільство (відео)

Стань актором Чернігівського драмтеатру за донат на збір для ЗСУ (Відео)

На одну виставу стати актором Чернігівського драмтеатру: пройти надзвичайно цікавий шлях від першого знайомства з текстом до втілення його на сцені, на власні очі побачити закулісся мистецької святині та, нарешті, зіграти свою роль у виставі разом з досвідченими акторами на сцені Чернігівського обласного драматичного театру ім. Т. Г. Шевченка.

Якщо це звучить як ваша мрія, то у мене є чудова новина: її цілком реально втілити в життя. Все, що вам потрібно зробити – задонатити на збір-розіграш на авто для ЗСУ, який своєю ініціативою підтримують чернігівські театрали. 

«Група акторів нашого театру, які допомагають Сергію Лофору, також актору нашого театру, який зараз боронить Україну вирішили допомогти в зборі, який він проводить, долучитися до нього.

Поговорили з керівництвом театру про таку можливість від нас для тих людей, що задонатять кошти — вийти у виставі на сцену. Керівництво погодилось, дало зелене світло, тому ми взялися за таку ініціативу»,- Євген Бондар – актор Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Прилуках буде створено мурал народному артисту Миколі Яковченку

Переможця буде обрано рандомно, а отже — невідомо, хто саме отримає змогу відчути себе професійним актором. Та перейматись через відсутність необхідних навичок не варто – протягом всього шляху підготовки вас навчатимуть актори Чернігівського драмтеатру, а в такій потужній кооперації роль точно вдасться.

«Ми всіляко допоможемо. Ми пройдемо цей шлях разом, будемо пояснювати, підказувати, репетирувати і вийдемо на сцену»,- Євген Бондар – актор Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка.

Для того, аби взяти участь у розіграші, необхідно задонатити бажану суму на збір, який підтримують театрали та надіслати скрін оплати в приватні повідомлення аканту Чернігівського драмтеатру в Інстаграмі. Детальну інформацію про конкурс-збір можна знайти в Інстаграмі театру.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Таліна Тарасенко

Оператор Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button