Суспільство (відео)

Сюрприз від депутата: новорічне турне для чернігівських діточок (Відео)

Неймовірну передноворічну подорож до Києва здійснили чернігівські дітлахи. Заповнений вщент автобус та радісні обличчя дітвори. Вони разом із батьками їдуть на екскурсію до столичного розважального парку.

«Зараз у нас подорож до парку «Київська Русь». Новорічна подорож з Дідом Морозом, новорічними подарунками. І ще плануємо ми 28 грудня подорож до Києва на шоу «Ватерленд», — Володимир Коваленко, депутат чернігівської міської ради («Наш край»).

Така подорож далеко не перша і, звісно ж, не остання. Так поталанило дітворі з мікрорайону Чернігова, що об’єднує вулиці Волковича, Льотну та Авіаторів. Саме цим районом опікується міський депутат Володимир Коваленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День життям депутата: дітлахи з Чернігівщини побували у Верховній Раді

«Новорічний подарунок для дітей. Розважити. Щоб був новорічний настрій. В теперішній час не завжди люди можуть самоорганізуватись. Краще коли це робиться організовано. У нас практично завжди повні автобуси і люди їдуть», — Володимир Коваленко, депутат чернігівської міської ради («Наш край»).

Вдячні мами дітвори, які також супроводжують своїх чад, зробили Володимиру Коваленку символічний подарунок — картину. Такий собі символ душевної теплоти, яку вони постійно відчувають у діях організатора передноворічного турне.

«Прийміть цей дарунок маленький. Дякуємо, що ви даруєте свято нашим дітям», — Світлана Кириленко, мама дитини, для якої організовано поїздку.

«Ще хотіла подякувати вам від імені наших діток. Дякуємо вам за ті позитивні емоції, що ви їм даєте. – Вітаємо вас», — Тамара Литвин, мама дитини, для якої організовано поїздку.

Місцеві відзначають у діях депутата системну роботу, адже поїздки, особливо передноворічні, вже звична традиція для дітей цього мікрорайону.

«Ми їздили в Батурин, ми їздили на фабрику ялинкових іграшок, далі в зоопарк. Поїздки постійні У тих, у кого немає такої можливості, вони можуть поїхати», — Світлана Кириленко, мама дитини, для якої організовано поїздку.

«Нам приємно, що є такі люди, що організовують поїздки для наших дітей. Ми задоволені і дуже вдячні», — Неля Крись, мама дитини, для якої організовано поїздку.

Діти перед поїздкою в очікуванні нових емоцій і вражень.

«Ну там роздають подарунки, мені подобається. Цеє. Дід Мороз зі Снігуркою», — Єгор.

«Я думаю, що там буде парк і дуже багато статуй якихось», — Даша.

Всі маленькі подорожуючі перед поїздкою отримали новорічні солодкі подарунки. І вирушили назустріч враженням. У добру путь.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button