Суспільство (відео)

«Тихий геноцид» у садочках Чернігова та готовність мера спілкуватись «із крученими»: інфопристрасті ранкової наради (Відео)

Ранкові мерські наради, що традиційно не вирізняються креативністю доповідача, і цього разу не стали винятком. Естафету стилю доповіді «генсеків СРСР» цього разу перейняло комунальне підприємство «ЖЕК-13».

«Виконує поточний і капітальний ремонт житлового фонду. Підтримує в належному санітарно-гігієнічному стані», — розповідає керівник КП «ЖЕК-13» Володимир Прищепа.

На цьому монотонний ритм закінчився. Мер розпочав аналіз прибраності міста.

«По Шерстянці я їздив, коли дороги дивились. Будинок культури – це смітник, гадючник».

«Ви зрозуміли, що я вам кажу».

«Я тобі кажу відверто, мене це не влаштовує… або вам там здається щось, то давайте щось вирішувати з вами», —  наголошує чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До садочків міста постачають неякісне молоко

Така критика стала для Владислава Атрошенка своєрідним хобі, адже робить він це регулярно і з самовіддачею. Сьогодні мер пішов далі і навіть назвав причину боротьби за чисте місто. Це його власний рейтинг.

«Оцей смітник. І ми вдвох станемо, то на кого пальцем покажуть? На мене. То мені це не підходить», — зауважує чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Важливою темою наради стали заяви про неякісне молоко та молочні продукти, якими годували дітей у садочках Чернігова.

«Масова частка немолочних жирів, що взагалі не допускаються, – 97%», — говорить керівник управління освіти Чернігівської міської ради Василь Білогура.

«Постачалися молочні продукти, які виготовлені не з молока. Не задіяне було коров’яче молоко під час виготовлення молочних продуктів», — зазначає чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сфотографуй сміття – забери у жеківця премію

Договори з постачальником ПАТ «Базис» розірвано. Виробником цього молока була київська компанія «Вівальді». Далі знову згадали про повінь. Тут мер попросив не маніпулювати із затопленням пляжу «Золотий берег». Мовляв, це нормальне явище для пляжу.

«Все, що накоїть вода, ми відновимо. Порядок наведемо. І на цьому ставте крапку», — говорить чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Залишається тільки відкритим питання – відновлять знову за гроші чернігівців із міського бюджету чи все-таки задіють хоч якісь фінансові вливання розрекламованих інвесторів. Зокрема і при завезенні на пляж піску. Загалом сьогодні мер був у бойовому настрої, тому висловив готовність особисто вирішувати конфліктні ситуації із власниками автостоянки на Масанах.

«Якщо хтось вважає, що він крутий чи кручений, чи ще щось. Це окремо. Я готовий спілкуватись в присутності і крутих, і кручених», — наголошує чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Окремо градоначальник попросив поліцію ліквідувати гральний бізнес, подякував за організацію поминальних днів і покритикував пресу за публікації про завищену вартість купівлі тролейбусів.

Журналіст: Олег Дешура

Оператор: Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button