Суспільство (відео)

Трагічний відпочинок у нічному клубі: 22-річний чернігівець потребує допомоги (Відео)

Реанімація та кома – так закінчився вечір із друзями для 22-річного футболіста Івана Скидана.

29 січня в одному із нічних клубів хлопець став жертвою несподіваної бійки. Друзі Івана розповідають, хлопець із нападником знайомі не були.

— Ваня спілкувався із дівчиною. Підійшов хлопець, почав нашіптувати на вушко. Ваня встав, і той відразу почав його бити. Від першого удару він почав падати. Коли він падав, той завдав іще одного удару і хотів бити ногами, але його відтягнули, — Максим Чаус, друг Івана Скидана.

Проте, окрім ударів в обличчя, Іван отримав тріщину на потилиці – він упав і вдарився об кахель головою, розповідає Максим.

До лікарні Івана привезли близько 5 години ранку у тяжкому стані без свідомості.

— Госпіталізований у відділення інтенсивної терапії, обстежений. Проведено комп’ютерну томографію головного мозку. У нього черепно-мозкова травма. Він досі у важкому стані, хоча стан його стабільний, — Андрій Лінник, заступник головного лікаря з хірургічної роботи Чернігівської обласної лікарні.

Консиліум лікарів вирішив: оперативного втручання хлопець поки що не потребує. Лікарі та друзі сподіваються на краще, але щодня на лікування необхідні чималі кошти. Аби допомогти родині, футбольні товариші кинули клич в інтернеті про збір коштів.

— Наш футбольний світ не бездушний. Усі його знають і поважають. Лікування не з дешевих, і реабілітація не з дешевих, — Максим Чаус, друг Івана Скидана.

Самого ж нападника затримали одразу. Наразі він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. У поліції повідомляють, йому 23 роки, раніше не судимий.

Втім серед чернігівців про нападника ходить недобра слава. Подейкують, що він вживає наркотики.

Наразі відкрито кримінальне провадження за нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень. Зловмиснику світить до 8 років ув’язнення.

Допомогу ви можете надіслати за вказаними реквізитами:

Картка Приватбанку

4149 4978 6785 9011 – Чаус Максим

Контактний тел.: 093 758 5582

Ще статті по темі

Back to top button