Суспільство (відео)

Тролінг від Атрошенка, бронзове погруддя «Чернігівгазу» та карантинні зміни в школах: ранкова нарада в мерії (Відео)

У чернігівській мерії знають, як виходити з кризи, збільшувати заробітні плати та пенсії тощо. Міський голова покладається на обіцянки президента та його команди. Але, судячи з посмішки на обличчі мера, це просто чернігівський градоначальник знову вирішив потролити команду Гаранта.

«У нас до речі на 40% ВВП має збільшитися. Було ж задекларовано»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Італієць компенсуватиме наслідки пожежі в Чернігові

Загалом же більшість питань ранкової наради в мерії знову стосувалася поточних, так би мовити, робочих питань. Спершу обговорили спортивні майданчики, які ніхто не хоче утримувати. На думку мера, прилеглі будинки мають долучатись до співфінансування в їх утриманні.

«Люди не розбираються. Половина не розбирається. Половина вважає, що за це все президент відповідає. Половина вважає, що мер відповідає за пенсії»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Далі порушили питання підготовки до початку опалювального сезону. Мер висловив окрему вдячність «Чернігівгазу» за те, що там пішли на поступки «Чернігівоблтеплокомуненерго» в розрахунку за газ.

«У сквері Попудренка зробимо бронзове погруддя Аллі Артурівні, «Чернігівгазу»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: По Чернігову розвалюються спортивні майданчики

Порушили тему старту навчального року в умовах карантину. В управлінні освіти заявили про готовність до надання освіти в умовах карантину.

«Ми готові до роботи в звичайному режимі. Єдине, що в деяких закладах буде зміщено перерву між уроками, щоб розділити потоки дітей, кількість їх одночасного виходу в коридор, скупчення в харчоблоках. Буде розподіл різновікових груп, а також за паралелями»,- Василь Білогура, начальник управління освіти ЧМР.

Крім згаданого, на нараді вкотре оголосили про бажання боротися за місцевого товаровиробника і вкотре переглянули слайди «Мунварти» про відремонтоване і зламане в місті.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button