Суспільство (відео)

ТРЦ «Hollywood» святкує найстрашніше свято року: безкоштовно пригощають кров’ю і павутинням (Фото. Відео)

У суботу та неділю, 27 та 28 жовтня, з 10.00 до 19.00 ТРЦ «Hollywood» святкує найстрашніше та наймістичніше свято року — Halloween.

Торгово-розважальний комплекс у ці дні організатори переодягнули у жахливі декорації — повсюди висить павутиння з кажанами, ходять мерці та привиди. Інна Кужель, менеджер з реклами ТРЦ, каже, що таких жахіть чернігівці ще не бачили.

Hollywood запрошує чернігівців розбавити мерців та привидів своїм креативним образом і прийти у костюмі. Біля головної сцени свята відьма реєструє учасників, які змагатимуться за кращий образ чи костюм.

44950308_251746815516197_2821959861850341376_n У програмі заходів безліч містичних розваг: на двох поверхах торгово-розважального центру працюють більше 13 безкоштовних локацій, зокрема з аквагримом, де вашому обличчю підберуть стилістичний образ.

Також багато смачних і в той же час небезпечних локацій: ви можете наїстися павутиння, випити ектоплазми та крові усіх чотирьох груп, лимонад з димом, крафтове морозиво з карамелізованого гарбуза та багато інших страшних частувань. Усі страшні смаколики -безкоштовні, тож поспішайте.

Біля головної сцени свята теж гаряче: організатори розігрують подарунки, проводять аукціони, дитячі колективи міста розважають виступами. З дітьми працюють аніматори.

На парковці біля ТРЦ «Hollywood» працюють містичні атракціони. Відчути екстрім на них можна усього за 10 грн.

Ще статті по темі

Back to top button