Суспільство (відео)

«Це наш золотий фонд»: Раїса Костюченко медицині віддала півстоліття (Відео)

«Це наш, так би мовити… На них можна завжди покластися», — Володимир Ященко, головний лікар Чернігівської обласної психоневрологічної лікарні.

Півстоліття Раїса Семенівна Костюченко віддала роботі медичною сестрою, із них 43 – у Чернігівській обласній психоневрологічній лікарні. Саме 1 серпня 1968 року ще юною дівчинкою одразу після медичного училища вона розпочала свій трудовий шлях, сьогодні показуючи приклад вірності своєму трудовому колективу, своєму покликанню.

«Коли я прийшов у це відділення, Раїса Семенівна вже тут працювала і вона мене як молодого фахівця вводила в курс справи. І завжди … організації відділення. У нас завжди було взаєморозуміння… має до нього підхід», — Валентин Скрипник, завідувач відділення №15 Чернігівської обласної психоневрологічної лікарні.

Раїса Семенівна є взірцем професіоналізму медичної сестри, наставником для десятків своїх колег. Прикладом чуйності та розуміння до своїх пацієнтів.

«У нашому колективі ми дуже поважаємо таких людей … спокійно почуваємося», — Володимир Ященко, головний лікар Чернігівської обласної психоневрологічної лікарні.

«Усього я вчилася в неї… як взірець», — Світлана Резник, медсестра.

«Вона дуже … все буде добре», — Тетяна Бриндак, старша медсестра.

«Вона дуже хороша людина… надійна», — Оксана Новик, молодша медсестра.

Раїса Семенівна, попри важку роботу, створила чудову родину. Виховала двох доньок. Тому ювілярку вітають як її родина, так і дружній колектив. Останні зичать ще багато років трудового стажу, адже з такими надійними кадрами завжди важко розставатись.

«Дуже гарний фахівець … на своєму місці», — Тетяна Пархоменко, молодша медсестра.

«Найголовніше… на медичну сестру», — Валентин Скрипник, завідувач відділення №15 Чернігівської обласної психоневрологічної лікарні.

«Вона як людина… добродушна», — Ніна Лук’яненко, буфетниця.

Раїса Костюченко, окрім роботи та родини, встигає допомагати і в профспілці медичного закладу, вона делегована туди від колективу свого відділення.

«Вона завжди піклується про своїх підлеглих, працівників, колег… треба допомогти», — Володимир Падій, голова профспілки Чернігівської обласної психоневрологічної лікарні.

50 років! Усе доросле життя віддала своєму покликанню. Стіни цього закладу вже до болю знайомі, біль і проблеми пацієнтів проникають у саму душу, колеги стають другою сім’єю. Раїсо Семенівно, здоров’я вам і наснаги на вашій нелегкій трудовій ниві.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Яка ж світла жіночка, пані Раїса! Дай Бог їй довгих років життя у гармонії та щасті. Більше б таких людей серед нас і життя було б краще.

Back to top button