Суспільство (відео)

У будинок по вулиці Толстого влетіла автівка (Відео)

Вм’ятина у будинку, уламки бампера та бите скло під вікнами – речові докази, що красномовно демонструють: по вулиці Толстого, 1 сталася аварія.

-Ось тріщина, і ми не знаємо, як далеко вона пішла, ви бачите, навіть сітка пробита.

На газоні навпроти будинку добре видно сліди від шин. Власниця будинку про те, що в її оселю в’їхала автівка, дізналась не одразу. У ніч із 17 на 18 листопада, коли сталася ДТП, жінки не було вдома. На ранок про подію розповіли вже сусіди.

«Десь біля 4-ї години ранку почувся глухий удар і посипалось щось, ніби залізо вийшли у двір, подивились – у нас наче нічого не впало, через день виявили», — сусідка Надія Музиченко.

Дізнавшись про аварію, жінка одразу викликала поліцію. Наразі правоохоронці з’ясовують обставини події. Те, що сталося тієї ночі, ймовірно, зафільмувала камера відеоспостереження, спрямована в бік будинку. Мешканці тутешніх домівок розповідають: ділянка дороги небезпечна і ця аварія не перша.

«У кут будинку, його розвертає і в наші ворота влітає задом машина, це було минулого року», — сусід Микола Чеботар.

«Після того, як я вже купила цей будинок, люди розповіли, що в інтернеті бачили, як у цей будинок в’їхав автомобіль», — власниця будинку Наталія Литвиненко.

Наталія мешкає в будинку два роки. Аби убезпечити власну родину, менше року тому звернулась до управління житлово-комунального господарства, аби біля її будинку на небезпечній ділянці встановили відбійники.

«Стоїть газова плитка і проходять газові труби. З цього боку електролічильник. Тобто якби була машина більшого габариту і в’їхала в будинок, міг бути газовий вибух – чому ні?», — власниця будинку Наталія Литвиненко.

Та, вочевидь, спеціалісти жодної загрози для людей не вбачають. Рішення постійної комісії з питань безпеки та організації дорожнього руху в міській раді було не на користь Наталії Литвиненко.

 «За результатами засідання, комісія вирішила, що встановлення зазначеного огородження є недоцільним. У протоколі комісії зазначено, що, згідно з малими розмірами тротуару, які не відповідають ДПН», — головний спеціаліст відділу комунального господарства та благоустрою Управління ЖКГ Дмитро Хажевскас.

Рішення комісія приймала ще задовго до аварії, а тому в управлінні ЖКГ пропонують жінці знову написати звернення. Можливо, комісія перегляне своє рішення.

Журналіст Аліна Клименко

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button