Суспільство (відео)

У Чернігові «не порозумілись» активіст та журналіст: образи, ніж та кульове поранення (Відео)

5 травня одній із вулиць Чернігова стався конфлікт між громадським активістом Максимом Конашевичем та журналістом Віталієм Назаренком.

Останній виклав у мережу Facebook фотодокази конфлікту – поранення ноги.

18342571_1305281289565542_1567763220836682452_n

 

— Конашевич стріляв. Визвав наряд. Потерпілий, — підписав фото журналіст.

 

— П’яні назаренко та товариш не могли вирішити хто мене підріже, — таку версію конфлікту назвав Конашевич. Активіст додав, що журналіст першим дістав ножа.

2017-05-06_141430_cr

2

—  Далекий від адекватності безробітний громадянин напав на журналіста, — відповів йому Назаренко.

-0998_cr

Як видно з подальшої переписки між учасниками конфлікту на сторінці у Назаренка та їх друзями-коментаторами, на місце подій Конашевич викликав наряд поліції.

Іншу версію інциденту на своїй сторінці детально описав Конашевич. За його дописом дізнаємось, що під час прогулянки з родиною, перебуваючи на зупинці громадського транспорту, він зустрівся з журналістом та його дурзями. Компанія була напідпитку та раптово «вивалилилась» з маршрутки. Після словесних образ та погроз ножем активіст здійснив постріл з травматичної зброї у бік Назаренка.

099

 

Останній прокоментував цю версію так: «Ти банально брешеш і камери стеження тому будуть свідченням. З приводу бухих, то є висновок експерта, який вагоміший за твої вигадки. Я вкотре переконався, що ти провокатор і брехун. Нормальної розмови з тобою не вийде».

3_cr

З дописів та коментарів обох учасників конфлікту важко судити про причини та ситуацію в цілому.

Вже у відділку поліції журналісти намагались зясувати причина та подробиці цього інциденту. Сподіваємось відповідні служби поставлять всі крапки над «і».

Сьогодні, 6 травня, на власній сторінці у Facebook Назаренко детально описав події того вечора. За дописом журналіста, ми дізнались, що конфлікт з Конашевичем «назрівав вже давно».

— Конфлікт із Конашевичем назрівав давно. Його не виносили на загал із зрозумілих причин, але це не заважало останньому постійно провокувати та ображати мене. Не тільки мене, — написав Назаренко.

87656_cr

Відео: Телеканал «Дитинець»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button