Суспільство (відео)

У Чернігові нові маршрутки, чекають GPS-трекери і нову форму (Відео)

Чернігівські перевізники продовжують поступово змінювати транспортну мережу міста. Нещодавно було зроблено черговий крок для виконання інвестиційних зобов’язань, що будуть реалізовуватись протягом п’яти років.

«На початку березня ми купили три «Івани», які працюють на маршруті №25. А в суботу приїхали до Чернігова ще п’ять одиниць Рута-25, ось ви їх можете побачити», — генеральний директор ПАТ «Чернігів Автосервіс» Володимир Козир.

За словами перевізників, одна з насущних проблем – відсутність кваліфікованих водіїв, які через сучасний рівень заробітної плати мігрують на роботу за кордон – до Польщі, Росії та інших країн ближнього зарубіжжя, здебільшого як водії великовантажних автомобілів.

«Водіїв катастрофічно не вистачає. Через невелику заробітну плату водії не хочуть йти до нас працювати. Тому нам треба підвищувати заробітну плату», — директор ДП «Пассервіс»Сергій Леоненко.

Попри це, свої зобов’язання перед містом перевізники виконують. Цього року містяни мають побачити 19 нових маршруток, GPS-навігатори та нову форму.

«Хочу сказати, що ми свої зобов’язання намагаємось виконати. Крім того, протягом двох місяців ми встановимо GPS на всі маршрутки і перевдягнемо водіїв у форму десь до початку літа», — генеральний директор ПАТ «Чернігів Автосервіс»Володимир Козир.

П’ять новеньких машин почнуть працювати вже наприкінці цього тижня на маршрутах 26, 3 та 7. Перевізники ж сподіваються, що чернігівці незабаром оцінять їхню роботу з покращення якості транспортної мережі міста.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Молодці! Заслуговують на 4 гривні за проїзд! А що решта перевізників думає?

  2. Зарплата небольшая? Не чешите языком своим дурню! Зависит от выработки! И ЗП от 4000 у водителя! Она никаким образом не привязана к минималке! Пускай пуза свои перевозчики поподвязывают и прекратят жить на широкую ногу, а больше оставляют водителям! А то привыкли пировать! Монополисты с..ные.

Back to top button