Суспільство (відео)

У Чернігові реалізується «Простір навчання» для дорослих (Відео)

Життя в ХХІ столітті є напрочуд динамічним, і знань, якими ми володіємо сьогодні, завтра може бути недостатньо. Така тенденція зумовила об’єднати зусилля чернігівських організацій у спільну ініціативу – новий проект «Простір навчання», що пропонує цілу низку освітніх сервісів для дорослих.

«Ми в Чернігові вирішили зібрати ті освітні ініціативи, які вже існують на сьогодні, і спробувати нові, що давали б можливість людям, зацікавленим у своєму розвитку, це реалізувати», – розповів Юрій Усович, менеджер проекту «Простір навчання».

Новий проект покликаний створити відкритий майданчик для реалізації трьох освітніх компонентів: UrbanБУДДА, Активна бібліотека та Зелена Сцена. Вони міститимуть програми «Профілактика вигорання», «Пошук оптимального балансу в світі, що змінюється», «Лабораторія Ритму», «Майстерня Життєтворчості», «Розмовник» і кінопокази.

«Програма «Профілактика Вигорання« – це нова ініціатива. Її особливість у тому, що робота буде йти через тілесний метод і танцювальний метод», – зазначила Ольга Усович, ведуча програми «Профілактика вигорання».

«Мій підхід – це виховання в собі усвідомленого, запланованого стилю життя, коли ти протягом часу встигаєш не тільки працювати, але й встигаєш займатися улюбленою справою, бачитися з близькими й так далі», – наголосила Вікторія Солоніціна, ведуча програми «Пошук оптимального балансу в світі, що змінюється».

«Лабораторія Ритму« насамперед спрямована не на розумову діяльність, а на чуттєву сферу. Все це разом, цілісно, я сподіваюся, дасть змогу людям шукати в подальшому – після проекту – способи реалізації своїх глибинних потреб і зробить їх щасливішими», – зазначила Світлана Фір, ведуча програми «Лабораторія Ритму».

Реалізація ініціативи стала можливою завдяки підтримці організації «Німецьке об’єднання народних університетів». Усі програми безкоштовні та відкриті для участі.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button