Суспільство (відео)

У Чернігові російський снаряд влучив у квартиру, загинула жінка: з’ясувалися деталі трагедії (Відео)

У Чернігові російські окупанти продовжують вбивати мирне населення. Один із ворожих снарядів, випущених із РСЗВ «Град», влучив в одну із квартир на першому поверсі багатоповерхівки, загинула літня жінка.

Про це у Facebook повідомив журналіст Владислав Савенок. Сусідка, яка живе поверхом вище, розповіла про той трагічний день.

Снаряд влучив просто в кімнату та впав біля ліжка загиблої. Через хворобу жінка не могла ходити, у неї просто не було шансу врятуватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові під обстрілом загинув 10-річний син рекордсмена України

Відомо, що будинок, в який прилетів ворожий «Град», розташований поруч із тим місцем, де росіяни раніше вбили людей, які стояли в черзі по хліб. Загинуло 14 мирних жителів.

За словами сусідки вбитої загарбниками жінки, в їхньому багатоповерховому будинку після обстрілів окупантів залишилося лише дві родини. Решта людей злякалися та були вимушені поїхати з дому.

«А мені немає куди втікати, я на своїй землі, це моя земля, це моє місто, це мої люди. Куди мені йти? Я нікого не чекала, нікого не кликала, ми працювали, жили, виховували дітей. Оце прийшов «русскій мір» рятувати нас. А від кого рятувати?» – зі сльозами на очах сказала вона.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Обозреватель

Ще статті по темі

Back to top button