Суспільство (відео)

У Чернігові відкривається перша приватна школа (Відео)

Довірте розвиток своєї дитини професіоналам. 1 вересня відкривається перша на Чернігівщині приватна школа «МудрАнгелики».

 «Мудрангелики – це освітній простір, завдання якого – розкрити весь потенціал дитини, навчити брати відповідальність, критично мислити, вирішувати легко проблеми, не боятися їх. І головне, це – освітній простір, який дасть можливості розкрити в дитини всі її творчі здібності, особистісні», — директор приватної школи «МудрАнгелики» Неля Лавриненко.

Інноваційна методика освіти СТРІМ, хвильове занурення, поглиблене вивчення англійської мови, проектна діяльність і навчання через практику – у школі «МудрАнгелики» не буде нудних занять.

«Окрім математики, мови, фізкультури, є кросфітнес, у нас є робототехніка, у нас є шахи, шахи – це обов’язково для кожного класу, щоб розвинути здібності дитини, у нас є фінансова наука, або економіка, починаючи з 1-го класу, у нас є різні види спортивних занять – боротьба, кунг-фу, сучасні танці, артдрама, тобто це все спрямоване на те, щоб поглибити ті знання, яка повинні бути за міністерською програмою, та розвинути здібності дитини», — директор приватної школи «МудрАнгелики» Неля Лавриненко.

МудрАнгелики – це індивідуальний графік розвитку учня. Тут вашій дитині приділятимуть максимум уваги.

 «Наші класи – це максимум 15 осіб в класі, кожен клас ведуть два педагоги. Одного ми називаємо класна мама і тьютор, це помічник педагога, він із психологічною освітою, відповідає за розвиток дитини, як дитина почувається в школі, як вона вміє налагоджувати зв’язки з друзями, як працює в команді», — директор приватної школи «МудрАнгелики» Неля Лавриненко.

Усі педагоги школи пройшли жорсткий конкурсний відбір. Головна вимога, яку ставить перед ними школа, – сприймати учня як особистість.

«Один із таких аспектів нашої школи: у нас педагогів не називають по імені та по батькові, на «ви» я до учнів і до вчителів», — директор приватної школи «МудрАнгелики» Неля Лавриненко.

І ще одна перевага «МудрАнгеликів» – вам не доведеться ночами вчити з дитиною уроки та шукати по місту гуртки. Усе це є у приватній школі. А домашнє завдання вашого школяра перевірять педагоги.

«Батьки, коли забирають дитину о шостій годині додому, не мають проблем зі спілкуванням, вони не зриваються, коли дитина не вивчила або не знає, як зробити той чи інший предмет домашнього завдання, батьки мають можливість просто спілкуватися з дитиною, не думаючи про завтрашній її день у школі», — директор приватної школи «МудрАнгелики» Неля Лавриненко.

МудрАнгелики – це школа повного дня. Заняття починаються о пів на дев’яту ранку. По обіді в дітей за розкладом ігри, гуртки, екскурсії та підготовка домашнього завдання. Школа має право видавати документи про освіту державного зразка.

«Наші діти отримують отой…-…маємо право видавати такі документи», — директор приватної школи «МудрАнгелики» Неля Лавриненко.

Навчання в приватній школі платне. До суми входить увесь комплекс освітніх послуг, які надає приватна школа.

«Дитина, приходячи о пів на дев’яту ранку, отримує не лише отой весь перелік знань, а й триразове комплексне харчування, плюс фруктову перерву, різноманітні гуртки від пів на дев’яту до шостої, канцтовари, підручники, все, що необхідно для роботи педагога і вчителя, усе надає школа і це все вартістю 4 000 гривень на місяць + 60 гривень на день», — директор приватної школи «МудрАнгелики» Неля Лавриненко.

Приватна школа «МудрАнгелики» знаходиться за адресою: вулиця Князя Чорного, 4. Поспішайте записати свою дитину до школи європейського рівня.

Ще статті по темі

5 коментарів

    1. 4 000 на місяць,
      60 гривень на день — це триразове харчування.

  1. 4 000 гривень на місяць + 60 гривень на день

Back to top button