Суспільство (відео)

У Чернігові запрацюють оновлені автобусні маршрути (Відео)

Із 10 квітня 2023 року буде подовжений автобусний маршрут №26 і додасться тимчасовий – №25А. Таке рішення погодили на черговому виконкомі Чернігівської міської ради. У зв’язку зі зверненнями жителів міста до управління транспорту було ухвалене рішення удосконалити наявні автобусні маршрути, аби забезпечити чернігівцям з окремих мікрорайонів міста сполучення з центральною частиною.

«26-й маршрут ми продовжимо до мікрорайону «Астра». Він зараз у нас рухається до «Ціолковського» по «Шерстянці». Були звернення від мешканців «Астри», що треба забезпечити їх транспортом. Ми знайшли можливість і продовжили його, він буде називатися «Мікрорайон «Астра» – «Пляж «Золотий берег», — Олександр Рижий – начальник управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку ЧМР.

Також буде доданий новий тимчасовий автобусний маршрут №25А – «Силікат» – «Півці». Курсуватиме він від вулиці Михайлевича до мікрорайону «Півці».

«25-й маршрут буде 25А, до «Півців». Теж є звернення громадян про те, що діти ходять навчатися до мікрорайону «Ремзавод», таким чином, більша частина користується 21-м маршрутом, об’їжджаючи все місто, по часу це 40 хвилин – незручно», — Олександр Рижий – начальник управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку ЧМР.

А ще змінять назву тимчасового автобусного маршруту №21 «Автозавод — Півці». З 10 квітня він називатиметься «Мікрорайон ЗАЗ — Півці», курсуватиме через вулиці Тичини та Кільцеву.

Також Олександр Рижий нагадав, що у зв’язку з переходом на літній час подовжується рух транспорту містом. Із 10 квітня громадський транспорт курсуватиме до 22-ї години.

Журналіст: Таліна Тарасенко

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button