Суспільство (відео)

У мирний час – успішний дизайнер, а у війну – волонтер (Відео)

За мирного життя пані Оксана працювала дизайнеркою. Улюблена робота, кохана родина та життя в моменті, утім, війна перекреслила все це. З початком активних бойових дій жінка ухвалила рішення стати волонтеркою. Сьогодні її дім і двір перетворилися на волонтерський штаб. Щодня вона надає допомогу десяткам чернігівців. Зроблено багато, та жінка досі пам’ятає свій перший «виїзд».

«Я привезла на Бобровицю і роздавала людям булочки. Як побачила, як вони їх їдять, чесно, в мене серце розірвалося на дуже багато маленьких шматочків. І з того дня я почала багато писати про Бобровицю, про Чернігів, тому що дуже багато людей приїжджало, але допомоги як такої майже не було», — Оксана Дегтярьова – волонтер.

Головне правило для пані Оксани – чути. Щодня до неї звертаються чернігівці з різноманітними проханнями, одним із таких були ранці для школярів із постраждалих районів.

Зараз пані Оксана продовжує активно волонтерити та допомагати чернігівцям. Кожен її день розписаний і в кожному основне – допомагати. 

«У понеділок ми приймаємо мам із дітками від 0 до 3, ми видаємо абсолютно все. Вівторок – дитячі свята. Середа – день погорільців. Видаємо абсолютно все», — Оксана Дегтярьова – волонтер.

Допомогти під силу кожному. А об’єднавши зусилля та почувши людей, які цієї допомоги потребують, ми будемо максимально наближати Перемогу. 

Журналіст: Таліна Тарасенко

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button