Суспільство (відео)

У новому році без КП «Шкільне»: про що говорили на засіданні виконавчого комітету (Відео)

У Чернігові поменшає на одне комунальне підприємство. «Шкільне», яке відповідає за забезпечення шкільних їдалень міста, хочуть закрити. Причина – низка фінансових питань, які виникають у місцевої влади до підприємства. Про це на засіданні виконкому заявив Владислав Атрошенко.

«Я прошу розглянути пропозицію щодо згортання діяльності КП «Шкільне» після закінчення цього року. Розрахунки з усіма постачальниками та переведення питання годування наших дітей повністю на комерційну основу. Нехай заходять кілька приватних підприємств, несуть відповідальність. Принаймні ми не будемо це фінансувати постійно»,- Владислав Атрошенко – чернігівський міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дороги Чернігівщини приводять до ладу (Фото)

Також на засіданні погодили одноразову матеріальну допомогу при народженні дитини та надання одноразової матеріальної допомоги власникам знищених і пошкоджених через бойові дії будинків.

А з доповіді заступника директора «Чернігівводоканалу» стало відомо про перекриття руху автотранспорту вулицею Круговою. Причина – ремонтні роботи трубопроводу. Орієнтовний час проведення робіт – із 1 по 6 вересня. 

«На жаль, трубопровід зараз у стані, непридатному для експлуатації, трапився прорив, який треба усунути. Там приблизно 40 абонентів. Вулиця Кругова: між проспектом Перемоги та Любецькою. У народі – Червоний Хутір»,- Павло Вовк – заступник директора КП «Чернігівводоканал».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Таліна Тарасенко

Оператор Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button