Суспільство (відео)

У Чернігові тривають дні Європейської спадщини – які цікаві заходи можуть відвідати чернігівці (Відео)

Вп’яте у Чернігові відзначають Дні Європейської спадщини. «Маршрути, мережі та зв’язки» – головний лейтмотив, який цьогоріч об’єднав низку тематичних культурних заходів міста.

 «Це все про контекст і ландшафт, історичний і культурний, нашого Чернігова на Європейській мапі або ж навпаки.»,- Катерина Литвин – заступниця начальника управління культури та туризму ЧМР

Організатори акцентують увагу на тому, що особливістю проведення цьогорічних Днів Європейської спадщини стала кількість учасників, що за власним бажанням долучилися до організації заходів. Серед них міські музеї, бібліотеки, а також освітні заклади, амбасадори Чернігова й інші небайдужі містяни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арсенал боєприпасів і наркотики: правоохоронці оприлюднили відео обшуку в житлі чернігівця, який вчиняв диверсії (Відео, Фото)

 «Важливо, що цьогоріч наукові та освітні установи міста доєднувалися з ініціативами стати співорганізаторами Днів Європейської спадщини. У контексті Днів Європейської спадщини ми не можемо обійтися без лекцій, додаткових прогулянок, відвідування музеїв.»,- Катерина Литвин – заступниця начальника управління культури та туризму ЧМР

Щоб докладно ознайомитися з програмою заходів, що заплановані в межах проведення в Чернігові Днів Європейської спадщини, роздивіться зображення на екрані. Долучитися до заходів можуть усі охочі на безоплатній основі.

Журналіст: Таліна Тарасенко

Оператор: Сергій Бутько

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button