Суспільство (відео)

Великодні подарунки від депутата міської ради Чернігова (Відео)

Великодні подарунки – це завжди приємно. А якщо їх отримуєш несподівано, коли не чекаєш, то вдвічі краще. Депутат Чернігівської міської ради Володимир Коваленко постійно вітає жителів свого мікрорайону з усіма великими святами не тільки з білбордів Чернігова, а й особисто, через своїх помічників, вручає подарунки на знаки уваги та підтримки.

«Ми вітаємо мешканців мікрорайону зі світлим святом Великодня», — говорить Тетяна Крутько, помічник депутата міської ради Володимира Коваленка, фракція ПП «Наш край».

«Дуже приємно бачити здивовані, радісні обличчя людей, коли ми заносимо ці подарунки. Вони не очікували, але пам’ятають, що і минулого року, і позаминулого року це було. Дякують дуже», — зазначає Марина Кучинська, помічник депутата міської ради Володимира Коваленка, фракція ПП «Наш край».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові депутати підтримали випускника

У сірі будні маленький презент може дати найголовніше – хороший настрій і відчуття підтримки. Що цього дня й дарували жителям мікрорайону «Ремзавод».

«Усе-таки якось і віддушини трішки є. І приємно, що хтось наче турбується про нас».

«Діткам це дуже приємно. І нехай благословить його Бог на його вчинки».

«Дякую, що депутат нас не забуває. На Новий рік нас вітав, і на Великдень. Нас не забуває».

«Дякую. Дуже смачні паски будуть».

«Воно приємно. Хоча в мене дочка також пекла, але це ж знак уваги».

Найбільше радіє подарункам малеча. До речі, турбота про дітей – одна з головних характеристик депутатської роботи Володимира Коваленка. Адже саме за його ініціативи ми маємо вдвічі більші, ніж спершу запропоновані владою Чернігова міські виплати за народження дитини.

Журналіст: Олег Дешура   

Оператор: Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button