Суспільство (відео)

Від диявола та його прихильників: чернігівські підприємці на Ремзаводі «освятилися» від нечисті (Відео)

Освятилися від нечисті та злих сил. Підприємці торговельного містечка на Ремзаводі, яких за останній тиждень міська влада буквально затероризувала перевірками, провели обряд захисту від диявола.

«Перемогу православним християнам над супротивником подай. Охороняй оселю твою. Спаси Господи».

«Слава Тобі, Боже, слава Тобі».

«Менше було клопоту, менше було негараздів, менше було підступів диявола або інших там його прихильників. Щоб тут панував мир і було благополуччя»,- Отець Євген, військовий капелан.

«Протягом останнього тижня відбуваються незрозумілі речі, коли в стилі 90-х приходять люди… Єдине, що в них биток немає, але вони повністю схожі на «тітушок», і вони намагаються залякати людей»,- Сергій Кнуренко, підприємець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Разом нас багато – нас не подолати»: на Ремзаводі муніципальні силовики готують «рейдерське захоплення» (Відео)

І коли допомоги від держави чекати не можна, підприємці на Ремзаводі вирішили молитвою звернутися до вищих сил.

«Я не скажу, що це якийсь відчай. Ні. Навпаки. Я вважаю, що це віра людей у те, що вищі сили є. І вони завжди допомагають у крайніх випадках»,- Сергій Кнуренко, підприємець.

«Я досі не можу зрозуміти, за що ми стільки поклали людей, стільки життів, щоб зараз спостерігати. Коли грубо порушуються, грубо порушуються закон і головне, що ті, хто це порушує, впевнені, що вони не понесуть жодної відповідальності.  Але я вважаю, що ми це переможемо»,- Геннадій Обушний, координатор «Єдиного волонтерського центру». 

Малий бізнес вважає, що коли зло наступає, коли за злом – сила, то допомогу слід просити і чекати від Бога. І допомога, і захист неодмінно будуть.

«Я думаю, що допоможе»,- Світлана, працює в торговельному містечку на Ремзаводі.

«Так. Упевнені. Допоможе. Сила в правді, а правда за нами. – А від чого треба захистити цю територію? – Напевно, від нечистої сили»,- Лариса, працює в торговельному містечку на Ремзаводі.

Бізнес у торговельному містечку на Ремзаводі впевнений, що правда – за ними, і вони її обов’язково відстоять. А там, де правда, там і Бог.

*Позиція

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button