Суспільство (відео)

Відновлення відділень та оптимізація сільських маршрутів: «Укрпошта» – про плани на майбутнє (Відео)

Нещодавно працівники поштового зв’язку відзначили своє професійне свято – Всесвітній день пошти. Чернігівська дирекція «Укрпошти» налічує близько двох тисяч працівників, усі вони разом пережили нелегкий період під час активної фази бойових дій на Чернігівщині. Деякі відділення були сильно пошкоджені та пограбовані окупантами, втім, зараз поштовики вже активно відновлюють і модернізують свою інфраструктуру.

«Пошкодження, звісно, є, таких кілька відділень. Є такі відділення, де повністю вибиті вікна, намагаємося все це відновити до початку зими, наскільки є така можливість. До речі, через 2-3 тижні ми вже можемо запросити наших клієнтів до повністю відновленого відділення в мікрорайоні Бобровиця. Це 20-те відділення, яке після обстрілів рашистами ми все ж таки змогли відновити. А загалом у нас на сьогодні вже 207 відділень по Чернігівській області, з них 101 – пересувне, що обслуговує сільську мережу, та 106 автоматизованих стаціонарних відділень», — заступник директора Чернігівської дирекції «Укрпошти»Олександр Бородавко.

Крім доставки відправлень, в «Укрпошті» одними з найпопулярніших послуг залишаються доставка пенсій та інших державних виплат і соціальних допомог.

«От зараз на звільнених територіях Харківщини відбувається виплата 1200 гривень, з іншої сторони 2200 гривень виплачуються через Western Union. «Укрпошта» сюди також залучена, і всі клієнти йдуть на наші відділення, щоб отримати цю допомогу», — заступник директора Чернігівської дирекції «Укрпошти»Олександр Бородавко.

Із початком повномасштабної війні відродився ще й інший напрям – філателія. Кожен вихід марки воєнного часу зумовлює неабиякий ажіотаж у відділеннях та онлайн.

«Ми раді, що майже кожен українець став філателістом. І тому продовжуємо випуск цікавих марок. До речі, перед святом, яке зараз наближається – День захисників та захисниць України, – анонсуємо випуск нових марок 14 числа. Далі очікуємо ще новинки. І Генеральний директор уже анонсував передзамовлення на славнозвісну марку «Кримський міст на біс!» і воно навіть стартувало. Орієнтовно наприкінці жовтня – на початку листопада вже можна буде придбати і її також», — заступник директора Чернігівської дирекції «Укрпошти»Олександр Бородавко.

Загалом, кажуть, роботи та амбітних цілей багато, навіть попри дії рашистів.

«На наступний рік ми ставимо собі за мету розвиватися, покращувати бізнес-показники, і вже почали це робити. Автоматизуємо нові відділення, оптимізуємо маршрути пересувних відділень. І тому вважаємо, що наступний рік буде не менш вдалим, ніж минулий. Попри всі воєнні події, які є, на жаль, у нашій країні», — заступник директора Чернігівської дирекції «Укрпошти»Олександр Бородавко.

Журналіст: Марина Кирієнко

Оператор: Сергій Бутько

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button