Суспільство (відео)

Відомий політолог обурений тим, що Атрошенку дали орден (Відео)

Президентська нагорода міського голови Чернігова Владислава Атрошенка (орден «За заслуги» ІІІ ступеня) не на жарт обурила чимало українських політологів та активістів.

Про тролінг від українського журналіста Сергія Руденка ми вже повідомляли.

Не залишився осторонь цієї події і відомий український політичний експерт Костянтин Матвієнко. На своїй сторінці у мережі Facebook він опублікував пост, у якому йдеться про те, що нагороду від Гаранта отримали люди (Владислав Атрошенко і Олександр Герега), які підтримували режим Януковича і голосували за так звані драконівські закони.

У телефонному коментарі ЧЕline Костянтин Матвієнко зазначив, що факти відзначення орденами людей із заплямованою репутацією можуть призвести до того, що систему державних нагород українці зневажатимуть.

«Мені нічого не відомо про заслуги перед Україною Владислава Атрошенка. Я як громадянин, який поважає державу і закон, маю з повагою ставитися до нагородної системи і до отакої важливої державної функції, як нагородження своїх громадян і іноземних, які мають заслуги перед Україною. Такий акт Президента створює умови для неповаги до державної нагородної системи. У мене дуже дивні відчуття від цього нагородження», — політичний експерт Костянтин Матвієнко.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button