Суспільство (відео)

Відомий український ведучий розповів про найцікавіші місця світу (Відео)

Відомий український ведучий Микола Луценко дуже любить подорожувати. Зараз він на пенсії, тому має вдосталь часу для цього.

«Раніше не можна було їхати, потім не було за що, а якщо заробляєш, то ніколи. А зараз зявився час, можна поїхати», — Микола Луценко, ведучий, актор.

Літо Микола Миколайович проводить в Україні. Взимку їде відпочивати.

«Відпочивати я люблю на Канарах. Туди треба летіти взимку. Коли у нас тут холодно, то там літо. Коли тут передають 10-15 градусів морозу, то там 23-24 градуси тепла. І так класно», — Микола Луценко, ведучий, актор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телезірка змінила столицю на Чернігів: ексклюзивне інтерв´ю (Відео)

В Іспанії він встиг побувати буквально перед початком пандемії.

«Якраз перед тим, як у Іспанії все почалося, я гуляв по Мадриду. Там все так було нормально. А коли я приїхав сюди, то дні через 3-4 мені кажуть, що Мадрид просто лежить. Але мене пронесло», — Микола Луценко, ведучий, актор.

Каже, що коли подорожує, то неначе проживає нове життя. Одним з найулюбленіших міст  є Стамбул.

«Це нетипове турецьке місто. Я не був там де відпочивальники, пляжі, Наташа. Я туди не долетів. А от у Стамбулі сама оця атмосфера, Босфор. Багато чого я ще і не бачив. Був там десь 8-9 разів. Стамбул мені подобається», — Микола Луценко, ведучий, актор.

Любить Микола Миколайович Прагу, Порту, Лісабон. За його словами, кожне місто унікальне, усюди є чому повчитися, та на що подивитись.

«Я не люблю пафосних міст. От Париж мені не сподобався. Вена теж. Воно для мене чуже. От у німців я люблю на півночі Любек, Бремен. Вони такі лапочки», — Микола Луценко, ведучий, актор.

Микола Луценко мріє побачити ще й інші країни та міста. Дуже хоче побувати у Норвегії.

Журналіст – Ольга Лазун

Оператор – Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button