Суспільство (відео)

Виконком затвердив «утаємничені» плани Куца (Відео)

І знову у стінах Чернігівської міської ради на засіданні виконкому ділили бюджетні кошти. Найбільше пощастило нині управлінню житлово-комунального господарства – всі їхні фінансові «бажання» члени виконкому задовольнили: 5 мільйонів гривень на ремонт внутрішньобудинкових проїздів, 360 тисяч на огорожу по вул. Музейній, 460 тисяч на регуляцію безпритульних тварин і майже 200 тисяч на закупівлю піщано-сольової суміші.

Увесь перелік планів начальник комунального відомства Ярослав Куц не зачитував.

«Якщо ми хочемо, щоб у нас було чисто і красиво, на це треба витрачати гроші», — начальник Чернігівського міського управління житлово-комунального господарства Ярослав Куц.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщину куплять вертольотів на 360 мільйонів

Рішенням виконкому оголошено старт реконструкції підземного переходу на Шерстянці. Щоправда, поки що управління житлово-комунального господарства готується замовляти технічну документацію.

«Наскільки я знаю, там єдине найголовніше питання – вирішення питання доступності. Кожен підземний перехід є великою проблемою для людей з обмеженими можливостями пересування. Ми опрацювали питання підйомника автоматичного»,- начальник Чернігівського міського управління житлово-комунального господарства Ярослав Куц.

Очільник відомства, схоже, не розуміє, що насправді відбувається в цій підземці, – вона наче пережила бомбардування: сходи розвалені, плити розбиті, лякає темінь – підземка ледь жевріє зі старими ліхтарями. А тому проблема тут не лише в підйомниках.

Що конкретно робитимуть у цій підземці – ще не відомо. Ярослав Куц пообіцяв озвучити після того, як буде готовий проект. Також члени виконкому затвердили план заходів із підготовки Чернігова до осінньо-зимого періоду  Хто і що робитиме та як готуватимуть соціальну сферу – Ярослав Куц утаємничив і це.

«Всю відповідь про стан підготовки я надам, коли буду звітувати наприкінці вересня з цього питання. Я впевнений у тому, що вся інфраструктура буде підготовлена належним чином», — начальник Чернігівського міського управління житлово-комунального господарства Ярослав Куц.

Також на засіданні виконавчого комітету затвердили нові Правила користування міським електричним транспортом. Зокрема, регулюють стосунки кондукторів і пасажирів, які користуватимуться електронними квитками.

Журналіст Яна Титенок

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Вся «втаємничена» інформація є на сайті міськради в розділі рішень виконкому

Back to top button