Суспільство (відео)

Виш, що формує лідерів: Чернігівський інститут інформації, бізнесу і права (Відео)

«Чернігівський інститут інформації, бізнесу і права є відокремленим підрозділом закладу вищої освіти – Міжнародного науково-технічного університету імені академіка Юрія Бугая, розташованого безпосередньо в місті Києві. Наш структурний підрозділ у місті Чернігові функціонує вже 25 років», — Тетяна Шестаковська – ректор Чернігівського інституту інформації, бізнесу і права ЗВО «МНТУ ім. академіка Юрія Бугая».

Викладачі ЧІІБіП – це доценти, кандидати та доктори наук.

Заклад вищої освіти співпрацює з почесними докторами зі США.

Це дає студентам можливість отримувати знання від експертів світового рівня.

«Ми з командою наших викладачів допомагаємо студентам втілювати їхні мрії в практичне життя. Ми навчаємо спеціалістів із публічного управління та адміністрування, менеджменту, права, комп’ютерної інженерії та з інших напрямів, залежно від потреб ринку», — Тетяна Шестаковська – ректор Чернігівського інституту інформації, бізнесу і права ЗВО «МНТУ ім. академіка Юрія Бугая».

«У нашому інституті ми готуємо майбутніх ІТ-спеціалістів, юристів, фінансистів, менеджерів, а також керівників і управлінців як державного, так і приватного сектору», — Інна Москалець – проректор Чернігівського інституту інформації, бізнесу і права ЗВО «МНТУ ім. академіка Юрія Бугая».

«Доволі велику частку нашого навчання ми приділяємо практиці. Утім, навчання відбувається в режимі 50/50, де 50% – теорія, а решта 50% – практика. Практику наші студенти проходять на державних і приватних підприємствах, відповідно до сфери, в якій вони навчаються», — Інна Москалець – проректор Чернігівського інституту інформації, бізнесу і права ЗВО «МНТУ ім. академіка Юрія Бугая».

«Наш інститут займається вихованням молоді, нашого студентства, не лише академічно, ми також організовуємо різні екскурсії, пізнавальні лекції, запрошуємо видатних науковців, практиків, представників влади і, відповідно, займаємося вихованням етичним, культурним, психологічним», — Тетяна Шестаковська – ректор Чернігівського інституту інформації, бізнесу і права ЗВО «МНТУ ім. академіка Юрія Бугая».

«Дуже багато переглядала інститутів і подавала документи у два, але ЧІІБіП припав найбільше до душі», — Оксана Костирко – студентка Чернігівського інституту інформації, бізнесу і права ЗВО «МНТУ ім. академіка Юрія Бугая»

«Вибрав цей університет, тому що мені сподобався підхід до навчання. Дуже гарне ставлення до студентів, дуже багато різних заходів і можливостей для студентів, аби себе проявити», — Роман Ющенко – студент Чернігівського інституту інформації, бізнесу і права ЗВО «МНТУ ім. академіка Юрія Бугая».

«Я вибрав цей університет за хорошими відгуками в інтернеті. Сподобалось. Хороший корпус, зараз у нас уже новий навчальний корпус. У гуртожитку зроблено ремонт у кімнатах», — Дмитро Симоненко — студент Чернігівського інституту інформації, бізнесу і права ЗВО «МНТУ ім. академіка Юрія Бугая».

«Ми в інституті дбаємо про дружню атмосферу серед наших студентів, можна сказати, що в нас френдлі-ставлення між викладачами та студентами. Ми завжди цікавимося їхнім життям, намагаємося забезпечити їх комфортними умовами проживання, також можна укласти декларації з сімейними лікарями. Ми турбуємося, аби наші студенти дбали про своє здоров’я», — Тетяна Шестаковська – ректор Чернігівського інституту інформації, бізнесу і права ЗВО «МНТУ ім. академіка Юрія Бугая».

Завершивши навчання в ЧІІБіП, кожен студент отримає диплом, завдяки якому зможе отримати роботу за спеціальністю, відчинити двері до нових можливостей у кар’єрі.

«Пропонуємо вступити до нашого інституту та перевірити на власному досвіді, як тут цікаво, які знання можна здобути та як їх втілити в життя», — Тетяна Шестаковська – ректор Чернігівського інституту інформації, бізнесу і права ЗВО «МНТУ ім. академіка Юрія Бугая».

Журналіст: Таліна Тарасенко

Оператор: Сергій Бутько

*Партнерський матеріал

Ще статті по темі

Back to top button