Суспільство (відео)

Вітання із наїздом: Атрошенко специфічно «привітав» юристів (Відео)

Юристи Чернігівщини креативно відзначили своє професійне свято, зібравшись в урочистій атмосфері в актовому залі обласної ради. В перервах між вітаннями та нагородами розгадували юридичні загадки та слухали пісні курсантів.

Працівників юстиції нагороджували подяками та іншими професійними відзнаками. Керівництво вітало, цитувало класиків і говорило про значимість покликання бути юристом, носієм права і справедливості.

«Завжди в цивілізованих країнах Міністерство юстиції називають міністерством справедливості», — Наталія Романова, заступник голови Чернігівської ОДА.

«Олександр Петрович Довженко, мій земляк, сказав, що тільки та держава має шанс стати великою, в якій великі малі люди», — Олег Трейтяк, начальник головного територіального управління юстиції в Чернігівській області.

Ложку дьогтю до святкової атмосфери додав міський голова Чернігова, розкритикувавши державницьку систему, завдяки якій особисто самоствердився і став мультимільйонером.

«27 років Україні. На всіх рівнях усі, хто як може, краде. А бізнес, хто як може, ухиляється від сплати податків. І в цьому часто допомагає той самий юрист. Тому вас усіх зі святом», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Загалом День юриста – один із небагатьох, що об’єднує в собі багато спеціальностей: крім класичних правників, це і працівники прокуратури, і судді, і адвокати, і нотаріуси. Тому це свято зайвий раз нагадує, що всі ці професії об’єднує єдине – служіння закону та людям.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Правильно. Служение «закону» та людям. А люди у нас кто? Правильно,мультимиллионеры.Все остальные,быдло.Хорошо Атрон постебался над юристами с песнями плясками и побрякушками.

Back to top button