Суспільство (відео)

Всі ми родом із дитинства: у Чернігові відкрили дитячий майданчик (Відео)

Справжнє дитяче свято – з розвагами, солодощами та сюрпризами завітало в один із чернігівських дворів по вулиці Рокосовського.

Сьогодні тут відкрили новий дитячий майданчик.

Ця ініціатива належить депутату Чернігівської міської ради Богдану Ткаченку. Тепер малеча зможе кожного дня гратися на сучасних гойдалках та гірках.

«Майданчик встановили згідно міської програми з благоустрою дитячих і спортивних майданчиків. Я сподіваюсь, що депутати й надалі будуть працювати над цією програмою. Адже це дуже важливо. Наші діти – наше майбутнє. Вони повинні жити й розвиватися у здоровому суспільстві», — наголосив депутат міської ради від «Нашого краю» Богдан Ткаченко.

Святкова атмосфера сподобалася діткам, адже для них підготували цілу низку приємних сюрпризів. Організатори подбали про солодкі гостинці та цікаві конкурси.

Залишились задоволеними і батьки. Не кожного дня випадає нагода разом із дітьми долучитися до святкового дійства.

«Свято – це чудово. Прийшла ведуча, діти у захваті, величезна черга за солодкою ватою. Все класно!», — розповіла жителька мікрорайону.

Найближчим часом у різних районах Чернігова з’явиться ще більше дитячих та спортивних майданчиків. Будемо сподіватися, що молодь обере альтернативний шлях – і замість того, щоб просиджувати годинами у чотирьох стінах за комп’ютером, юні чернігівці все ж будуть гратися та займатися спортом на свіжому повітрі. Адже в здоровому тілі – здоровий дух!

Ще статті по темі

Back to top button