Суспільство (відео)

Вже цього літа ФК «Десна» зіграє на рідному полі (Відео)

Подія, на яку так давно чекають і чернігівські футболісти, і вболівальники: вже за кілька місяців на головному футбольному полі Чернігова остаточно завершиться реконструкція, і «Десна» вперше за останній рік зіграє матч на рідному полі. Про це повідомили керівники футбольного клубу під час традиційної зустрічі із вболівальниками.

 «Важко щоразу перебувати в роз’їздах, грати. Як можуть наші вболівальники нас підтримувати? Коли вдома граєш – це зовсім інше – вболівальники та підтримка будуть», — гравець ФК «Десна» Леван Арвеладзе.

Нині чернігівська команда змагається за місце в Прем’єр-лізі. Такий шанс футбольний клуб «Десна» отримав вперше за історію свого існування. За словами головного тренера Олександра Рябоконя, наші футболісти нині багато тренуються, аби обійти головного конкурента за путівку до елітного турніру – команду міста Рівне «Верес».

«Суперник у нас серйозний. У нас їх було багато на початку сезону, зараз один на вихід у Прем’єр-лігу, і ми не даємо один одному розслаблятися, і це буде до останнього туру», — головний тренер ФК «Десна»Олександр Рябоконь.

Виходу «Десни» до Прем’єр-ліги чекають і найменші чернігівські футболісти – вихованці спортивних шкіл «Юність» і «Десна». Дітей нині теж готують до відбору в головну команду області і роблять ставку на розвиток дитячого футболу в Чернігові.

«Я займаюсь уже 6 років футболом на «Десні». Це дуже важливо, розвиток дитячого футболу, щоб діти розвивалися та ставали футболістами», — вихованець ДСШ «Десна» Максим Нєдєля.

«Ми бачимо, розвиток клубу дуже великий. Триває реконструкція стадіону, діти бачать, батьки бачать, діти починають з ентузіазмом ходити, є прогрес. Дай Бог, «Десна» вийде до вищої ліги, і діти почнуть прагнути до цього», — директор дитячої спортивної школи «Десна» Володимир Чуланов.

Зустріч футбольного клубу «Десна» з вболівальниками завершили нагородженням гравців Левана Арвеладзе і Дениса Фаворова, які стали кращими футболістами березня і квітня, а також автограф-сесією та фотографуванням.

Футболісти демонстрували нову форму клубу від всесвітньовідомого виробника «NIKE», який одягнув уже понад 300 спортивних команд. Форма нашої – в біло-синіх кольорах: синій – це колір річки Десна, а білий – як основний у прапорі Чернігова.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button