Суспільство (відео)

«Юридична співдружність»: у Чернігові визначали найспортивніших правників (Відео)

І от розпочався другий турнір «Юридична співдружність 2019», який уже другий рік поспіль організовує Рада адвокатів Чернігівської області. Цього разу кількість команд-учасників турніру поповнилася нотаріусами та патрульними поліцейськими.

«Сьогодні зустрілися правники і представлено 9 команд. Беруть участь представники адвокатури, сьогодні вони грають у групі з чемпіонами минулого року – з представниками Академії державної пенітенціарної служби та ГУНП. Крім того, грають представники Національної поліції, нотаріату, СБУ, Державної податкової служби», — Галина Якуба, голова Ради адвокатів Чернігівської області, організатор турніру «Юридична співдружність 2019».

«Люди тут розкриваються, проявляються, дружні стосунки закріплюються. Десь у роботі ми можемо бути по різні сторони барикад, а тут обєднує саме здоровий поштовх і намагання залишатися в тонусі. І ми показуємо приклад того, що є не тільки робота, а є ще й здоровий спосіб життя», — Микола Торбєєв, заступник голови Ради адвокатів Чернігівської області.

Турнір є унікальним, адже проводиться лише на Чернігівщині. Цьогорічним нововведенням є нова система нагородження учасників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правники Чернігівщини мірялися футбольними силами

«Вирішили не розігрувати так званий Кубок надії, а будуть ігри за боротьбу за 7-8 місце, за 5-6. Не за очками виділяти команди, які зайняли місце, а безпосередньо – у відзначанні команд», — Галина Якуба, голова Ради адвокатів Чернігівської області, організатор турніру «Юридична співдружність 2019».

Цей турнір об’єднав правників не лише міста, а й області. Всього помірятися силами зібралися приблизно півтори сотні осіб.

«Мета турніру – це розширення спілкування між представниками всіх юридичних професій, спілкування в неформальній обстановці, поглиблення навичок гри у футбол. Ми запрошуємо всіх представників усіх правничих професій, двері для всіх відкриті, ну, також запрошуємо гостей», — Андрій Карась, адвокат, співорганізатор турніру «Юридична співдружність 2019».

Гостями турніру стала команда журналістів, яка долучалася до змагань і минулоріч.

«Дякуємо Раді адвокатів Чернігівської області за такий шалений турнір, у якому зібралися представники всіх правників, усі силові структури. Також долучилася до турніру і команда журналістів. Бо ж як без журналістів, які постійно висвітлюють діяльність наших правників», — Руслан Приходько, капітан команди журналістів.

«Вдруге команду журналістів Чернігівщини запрошують на цей унікальний турнір. Дякуємо за це Раді адвокатів Чернігівщини. Каркас команди журналістів становить колектив ЧЕline, торік також була ідентична ситуація, цього року долучилися інші журналісти, дякую В’ячеславу Скрипнику, який не побоявся встати рано і прийшов підтримати медійну спільноту», — Павло Солодовник, учасник команди журналістів (інтернет-портал ЧЕline).

«Журналісти, працівники ЗМІ більше спілуються десь на зйомках, у таких офіційних обставинах, а сьогодні є можливість провести час у неформальній обстановці, пограти у футбол, тому я теж вирішив підтримати хлопців, внести свою лепту», — В’ячеслав Скрипник, учасник команди журналістів.

У гравців неабияка підтримка вболівальників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові відбудеться унікальний спортивний турнір

«Ми вболіваємо за адвокатську спільноту. Оскільки це найвищі правники в цій професії. Я захисник, адвокат, тому вболіваю саме за адвокатуру».

«За команду чернігівських журналістів, бо вони найкращі. Перемоги, звісно».

А от Валентина Михайлівна прийшла підняти бойовий дух команді, у якій грає її син.

«За найголовнішого адвоката, бо це мій синочок, капітан команди. Важка буде гра, бо суперники всі молоді, а в нас уже під 50», — Валентина Коваленко, вболівальниця.

Турнір має дружній характер. Учасники команд діляться своїми враженнями від гри.

«Думаю, ми дали хороший бій. Не поступалися, про що свідчить рахунок гри. Своє діло зробили, забракло фізичної підготовки. Але показали хорошу гру, достойну цього турніру», — Олександр Коваленко, капітан команди адвокатів «Чернігів місто легенд».

«Це перший раз, коли ми після вулиці прийшли в зал. Важко, дуже важко. Робота в офісі дається взнаки, але ж стараємося, тренуємося. Це ми вдруге беремо участь. Дуже приємно бачити всіх, хто був минулого разу», — Олександр Крупко, капітан команди ДПС у Чернігівській області.

У результаті гри переможцем уже другий рік поспіль стала команда Академії державної пенітенціарної служби. Другими стали адвокати. Третє місце – у нотаріусів. Організатори кажуть, що наступного року планують залучати до турніру й правників з інших областей.

Журналіст Ольга Лазун

Оператор Роман Лазун

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button