Суспільство (відео)

Загублений у нетрях Чернігова: подробиці загадкового зникнення хлопчика (Відео)

-Зниклого кілька днів тому в Чернігові хлопчика Данила Савченка нарешті знайшли. Він живий і здоровий. Знайшли його неподалік вулиці Льотної, власне, де ми і знаходимося. Поліція встановлює місцезнаходження хлопчика. Ми також будемо намагатися поспілкуватися з правоохоронцями і хлопчиком, щоб з’ясувати, де він був майже 2 доби».

Шукати довелося недовго – Данилко з мамою та бабусею сам вийшов до нас. Після майже двох діб відсутності хлопцю захотілося морозива.

– Де був хлопчик?

«У «льотці» був», — мама ДанилкаОлена Савченко.

«У ямку впав. Там закинуті будинки. Обличчя подряпане», — мама ДанилкаОлена Савченко.

-А ця ямка на території училища?

«Так. Десь там. Він не може розказати», — мама ДанилкаОлена Савченко.

-Ми дві доби не спали. Переживали. Тут ми бачилися. Хороший хлопчик. Добрий. Треба займатися ним. Весь район тут на вухах був.

Коли поліцейські прочісували захаращену територію за льотним училищем, до них Данилко сам вийшов.

«Ми перевіряли будинки Міноборони закинуті. Повернули за ангар. Там будинок був, і побачили серед рослинності хлопчика, який прохав про допомогу. Він назвав своє ім’я – Данило. Пояснив, що впав у ямку і тривалий час не міг вибратися. Потім він вибрався і заблукав», — капітан поліції Володимир Пустовойт.

«Данилка знайшли ось у цих хащах. Він запевняє, що весь час пробув у ямі. Хлопчик не зміг показати правоохоронцям, де ж знаходиться та яма. Ми також не знайшли глибоких об’єктів. Ось цей басейн, але його глибина ставить під сумнів факт, що хлопчик самостійно не міг звідси вибратися», — Павло Солодовник, журналіст.

Хай би там що було, дуже добре, що Данилко живий і майже неушкоджений, адже подряпини на обличчі – це дрібниці. Для всіх батьків важливо винести правильний урок і більше уваги приділяти своїм дітям. Особливо в нинішній, м’яко кажучи, складний час.

Журналіст: Павло Солодовник
Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button