Суспільство (відео)

Закоркували мікрорайон: чернігівець нарікає на «бездумні» ремонти (Відео)

Обмежили доступ для заїзду до житлового масиву. Саме з такою проблемою до ЧЕline звернувся чернігівець Олександр Самсон. Говорить – ремонти добре, але не такі.

«Дуже добре. Ми були раді, що в нас почали прокладати асфальт, допоки дорогу не звузили метра на три. Метра півтора також прибрали. Це єдиний в’їзд до спального мікрорайону. Взимку проїзд тут звузиться до півтора автомобіля», — говорить Олександр Самсон, чернігівець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автомобільна дорога Сосниця-Короп стала трасою регіонального значення

За словами заступника мера Андрія Черненка, така «асфальтна грижа» необхідна для встановлення нових сучасних контейнерів.

«Тут будуть встановлені сміттєві контейнери. Це адресна програма по місту», — розповідає Андрій Черненко, заступник чернігівського міського голови.

На думку ж деяких жителів мікрорайону, така побудова одного за рахунок іншого з часом, а саме взимку, створить значні незручності – а саме ставить під загрозу блокування єдиного під’їзду  до будинку.

«Будуть півтори колії й автомобілі будуть бік об бік вдарятись і виникне аварійна ситуація. Не дай Бог, що «швидка» і пожежна сюди просто не доберуться», — говорить Олександр Самсон, чернігівець.

У відповідь від мерії парирують, щоб за прибирання території не переживали.

«На сьогодні ви бачили, яка увага приділяється чищенню снігу. Щоб десь біля бордюру… Тому казати, що там не буде прибрано, ну, це нонсенс якийсь», — вважає Андрій Черненко, заступник чернігівського міського голови.

Скоріш за все, повертати, «як було», ніхто не буде. І замість частини дороги мешканці отримають новенькі контейнери. А невдоволеним чернігівцям доведеться змиритись із «асфальтною» політикою влади.

Журналіст: Олег Дешура

Оператор: Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button