Суспільство (відео)

Замінування продовжуються: у Чернігівській міській раді шукали вибухівку (Відео)

Повідомлення про замінування навчальних закладів, державних установ і ТРЦ у Чернігові до правоохоронних органів надходять мало не щотижня. 9 лютого таке повідомлення надійшло просто під час 28-ї позачергової сесії Чернігівської міської ради.

«Шановні депутати, надійшла інформація від представників правоохоронних органів про те, що третій день поспіль міську раду в нас мінують. Востаннє до цього це було 5 грудня 2015 року, це був перший день нашої роботи. І ось знову такі повідомлення, від нас вимагають, щоб ми покинули приміщення, аби приміщення оглянули спеціалісти», — Олександр Ломако, секретар Чернігівської міської ради.

Тож усі присутні терміново покинули приміщення, поки спеціалісти ретельно обстежували будівлю, саме засідання продовжили після дозволу правоохоронців. За словами Олександра Ломако, такі повідомлення – це один із методів ІПСО, до яких вдаються рашисти.

«Ми маємо розуміти: в нас воєнний стан, війна триває і наш ворог хоче дестабілізувати ситуацію такими діями. Так само посіяти паніку серед людей, тому я дуже спокійно до цього ставлюся, всі виконували свою роботу. Дещо затягнулася сесія, але це ті обставини, що з нами не пов’язані», — Олександр Ломако, секретар Чернігівської міської ради.

Сама сесія налічувала вісім питань порядку денного, серед них були й депутатські запити. Про це докладніше розкажемо в наступному сюжеті.

Журналіст: Марина Кирієнко

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button