Суспільство (відео)

Заощадити на зимовому гардеробі: чернігівці розпочали полювання на знижки в ТРЦ «Hollywood» (Відео)

Яскраві таблички з неймовірними знижками – саме так прощаються із зимою в торговельно-розважальному центрі «Hollywood». Зали рясніють сезонними знижками на теплий одяг і взуття. На вигоду вже полюють чернігівці.

— Знижка 50%, якщо коштувало 1000, то тепер 500 грн, якщо майже 700, то зараз 300 коштує, 299. Звісно. І навіть виходить, що ціна на деякі сукні така, як заплатити за пошиття, тому нам дуже сподобалося.

— Безперечно, що наприкінці сезону завжди купувати вигідніше, ніж на початку. Тому що знижки дійсно діють, і на цьому прикладі можна побачити, що стара колекція – на розпродажі, а нова – за максимальною ціною.

— Якщо людині не вистачає грошей на щось дороге, то загалом так, вона може почекати сезонних розпродажів і купити дешевше.

У магазині «Waikiki» представлений широкий асортимент зимового вбрання для всієї родини. Є кілька лінійок одягу: спортивний, домашній, повсякденний і навіть для вагітних. А консультанти магазину допоможуть підібрати гардероб зі знижками, що триватимуть до кінця лютого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відкрився найбільший магазин спортивних товарів у регіоні – «SportMaster» у ТРЦ Голлівуд

«Зараз у нас відбувається розпродаж зимової колекції. Наразі рівень знижок у середньому 40-50%, загалом уже є максимально доступний рівень знижки сьогодні – понад 70%. Половина товару в торговельному залі зараз зі знижкою. Також ми вже отримуємо нову колекцію на весну. Ціни в нас демократичні – для будь-якого гаманця, і в нашому магазині є одяг для будь-якого віку», — завідувач складу магазину «LC Waikiki» Ігор.

Фінальний розпродаж осінньо-зимового асортименту й у магазині «Colin’s». Окремо діють акції на джинси.

«Є 50-60-відсоткова знижка на певні товари, тобто в нас загалом є все, можна дивитися за табличками. Акція в нас на джинси хороша. Саме акційні за умови купівлі двох пар – додатково ще 350 грн знижки. Тобто деякі джинси вам коштуватимуть 550 грн. Хороша ціна як для Колінз. Діапазон цін… сорочки – від 345 грн чоловічі, нова колекція – 999. Жіночі ще дешевше, светри – 345 грн. Джинси 895 грн чоловічі, жіночі – 795», — продавець-консультант магазину «Colin’s» В’ячеслав.

Утеплитися за демократичними цінами пропонують у магазині «Файнамода». Тут постійно стежать за новинками, тому, якщо вирішили придбати модний одяг за півціни, то вам сюди.

«Цей розпродаж триватиме до повного розпродажу асортименту. Розпродаж відбувається зимового взуття, тобто шкіряного взуття як жіночого, так і чоловічого, а також демісезонного взуття минулих колекцій. Зі знижками зимовий і демісезонний верхній одяг, а також дуже багато молодіжних новинок – світшоти, джинси, курточки чоловічі можна придбати від 999 грн, це дуже якісні турецькі моделі. Жіночі теж можна купити від 999 грн. Угі жіночі можна придбати від 249 грн, якщо шкіряне взуття, то це від 799 грн», — заступник директора з товару в магазині «Файнамода» Віта.

Оновити зимовий гардероб зі знижками зможуть і найменші модники у магазині «Шкет». Тут пропонують якісний верхній одяг на будь-який дитячий смак.

«У нашому магазині представлений товар і для новонароджених, і для підлітків. Зараз у нас діє акція до -50% на верхній одяг до кінця лютого. Є товар і від 90 грн, але це не стосується верхнього одягу, а іншого. А так загалом від 500 грн курточки можна придбати в нашому магазині», — консультант магазину «Шкет» Тетяна.

Співробітники магазинів залюбки проконсультують про акції та допоможуть обрати найякісніший товар за вигідними цінами. А весь зимовий асортимент позначений червоними цінниками, на яких розміщена вся інформація про знижки.

Журналіст Ольга Лазун

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button