Суспільство (відео)

Засідання меморіального журі: хто не прийде – ми не винні (Відео)

У Чернігові кілька місяців триває непорозуміння навколо спорудження меморіалу захисникам України, який встановлять на місці колишнього пам’ятника Леніну.

Переможницю конкурсу на кращий проект назвали ще наприкінці лютого. Відтоді реалізація проекту зависла в повітрі. Тільки 18 травня члени журі знову зібрались разом, аби все-таки вирішити, що робити далі з проектом. Із 15 осіб на засіданні було трохи більше половини.

Дійти спільної думки тоді так і не вдалось, адже самої переможниці – Анастасії Орищук – на засіданні не було. А тому зустріч перенесли на 26 травня на 17.00. І хоча члени журі скаржилися на погану організацію останнього засідання, запрошення на яке вони отримали лише ввечері в переддень зустрічі, то ще й процес оповіщення про наступне засідання членів журі відбувається мляво.

«Листом офіційно направили вчора, ще продублюємо електронною поштою, зателефонуємо. Усіх ще раз запрошуємо, якщо хтось із поважних причин не прийде, то вже не від нас залежить», — начальник управління архітектури Сергій Калюжний.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button